Vízmű készlet 80L AQUA OLA, BSK-3A (400V)

89 974 Ft

Cikkszám: 118492 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Tartály kapacitása (l) 80
Nyomástartály anyaga acél
Nyomás (bar) PS (pracovný) 6 bar ; Max. (maximálny) 15 bar
Gumimembrán a hidrofor tartály zsákkal van
Gyártó PRODO, Vízmű szettek, PRODO

Leírás Vízmű készlet 80L AQUA OLA, BSK-3A (400V)

Komplett készlet a vízvezetékrendszerhez való azonnali csatlakoztatáshoz.
A 80L AQUA OLA álló készlet tartalma:

hidrofor tartály 80L AQUA OLA álló
nyomáskapcsoló manométerrel
flexi csatlakozó tömlő 70cm
golyósszelep 1 "MF pillangó

Az AQUA OLA 80l álló hidrofor tartály szivattyúzott víz tárolására szolgál főleg házi vízművek, ipari szivattyútelepek és hasonlók részeként.
Az AQUA OLA hidrofor tartályt olyan ügyfelek számára tervezték, akik a használhatóság szempontjából nem kötnek kompromisszumokat és nem elégszenek meg félmegoldásokkal. Az AQUA OLA acél hidrofor tartály kivitelezésének kiváló minőségét a 3 éves kiterjesztett garancia is megerősíti.
Az AQUA OLA 80l álló hidrofor tartály jellemzői:

A hidrofor tartály minden típusú szivattyúhoz hozzárendelhető, amelyek nem haladják meg a hidrofor tartály maximális üzemi nyomását (6 bar).
A hidrofor tartály egy ivóvízhez alkalmas gumimembránt tartalmaz.
A töltési nyomás gyárilag 2 bar.
Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a beépített hidrofor tartály, annál kevesebb a szivattyúindítási ciklus, ezáltal pedig hosszabb az egész rendszer élettartama.
A gumimembrános hidrofor tartályoknál szükséges 6 havonta egyszer ellenőrizni a hidrofor tartályban lévő levegőt.

Műszaki lap:

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Vízmű készlet 80L AQUA OLA, BSK-3A (400V), amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 89974.42 Ft árával.

Az Vízmű készlet 80L AQUA OLA, BSK-3A (400V) a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízmű szettek területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Vízmű készlet 80L AQUA OLA, BSK-3A (400V) beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Vízmű készlet 80L AQUA OLA, BSK-3A (400V)

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízmű szettek kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Vízmű készlet 80L AQUA OLA, BSK-3A (400V) je 89974.42 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Vízmű készlet 80L AQUA OLA, BSK-3A (400V) si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 118492.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízmű szettek PRODO - Hasonló termékek: Vízmű készlet 80L AQUA OLA fekvő, Vízmű készlet 80L AQUA OLA, BSK-3A (400V) fekvő, Vízmű készlet 60L AQUA OLA, BSK-3A (400V) fekvő, Vízmű készlet 100L AQUA OLA fekvő