Vízmű készlet 80L AQUA OLA fekvő IBO PRESS SX

106 150 Ft

Cikkszám: 119762 Kategória:
Značka: AQUA OLA

PARAMÉTEREK

Paraméter
Tartály kapacitása (l) 80
Nyomástartály anyaga acél
Nyomás (bar) PS (üzemi) 10 bar; Max. (maximum) 15 bar
Gumimembrán a hidrofor tartály zsákkal van
Gyártó AQUA OLA, Vízmű szettek, AQUA OLA

Leírás Vízmű készlet 80L AQUA OLA fekvő IBO PRESS SX

Teljes készlet a vízelosztó rendszerhez való azonnali csatlakoztatáshoz.
A fekvő 80 literes AQUA OLA vízellátó készlet tartalma:

fekvő hidrofor tartály 80L AQUA OLA
nyomáskapcsoló manométerrel
flexi csatlakozó tömlő 70 cm
golyóscsap 1" MF pillangó

Az AQUA OLA 80l fekvő hidrofor tartály szivattyúzott víz tárolására szolgál főleg házi vízművek, ipari szivattyútelepek és hasonlók részeként.
Az AQUA OLA hidrofor tartályt olyan ügyfelek számára tervezték, akik a használhatóság szempontjából nem kötnek kompromisszumokat és nem elégszenek meg félmegoldásokkal. Az AQUA OLA acél hidrofor tartály kivitelezésének kiváló minőségét a 3 éves kiterjesztett garancia is megerősíti.
Az AQUA OLA 80l fekvő hidrofor tartály jellemzői:

A hidrofor tartály minden típusú szivattyúhoz hozzárendelhető, amelyek nem haladják meg a hidrofor tartály maximális üzemi nyomását (10 bar).
A hidrofor tartály egy ivóvízhez alkalmas gumimembránt (EPDM) tartalmaz.
A töltési nyomás gyárilag 2 bar.
Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a beépített hidrofor tartály, annál kevesebb a szivattyúindítási ciklus, ezáltal pedig hosszabb az egész rendszer élettartama.
A gumimembrános hidrofor tartályoknál szükséges 6 havonta egyszer ellenőrizni a hidrofor tartályban lévő levegőt.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Vízmű készlet 80L AQUA OLA fekvő IBO PRESS SX, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 106150.41 Ft árával.

Az Vízmű készlet 80L AQUA OLA fekvő IBO PRESS SX a(z) AQUA OLA tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízmű szettek területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Vízmű készlet 80L AQUA OLA fekvő IBO PRESS SX beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Vízmű készlet 80L AQUA OLA fekvő IBO PRESS SX

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízmű szettek kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Vízmű készlet 80L AQUA OLA fekvő IBO PRESS SX je 106150.41 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Vízmű készlet 80L AQUA OLA fekvő IBO PRESS SX si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 119762.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízmű szettek AQUA OLA - Hasonló termékek: Vízmű készlet 24L AQUA OLA álló IBO PRESS SX, Vízmű készlet 80L AQUA OLA álló IBO PRESS SX, Vízmű készlet 50L AQUA OLA FEKVŐ IBO PRESS SX, Vízmű készlet 50L AQUA OLA álló IBO PRESS 10-el