Vízóra kerek PP 1600×1200

175 282 Ft

Cikkszám: 1142 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Megfelelőségi tanúsítvány IGEN. Tengellyel küldjük.
Vízálló IGEN. A nyél vízálló.
Anyag 6 mm vastag polipropilén lapok. Az aljára 8 mm vastag lemezt használnak.
Max. vízmérők száma (db) 4
Vízmérő A vízóra nem része a csomagnak.

Leírás Vízóra kerek PP 1600×1200

Ez az 1,5 m3 térfogatú vízmérő akna 7 mm vastag polipropilén lemezekből készül, melyek hegesztéssel vannak összekötve. A vízmérő elhelyezésére szolgál, amikor tárgyakat táplál a vízellátásba.
Vízmérő akna felszerelése:
Az akna kellően megerősített, ezért azokban az esetekben, ahol nincs talajvíz, és az akna nem lesz mobil, vagy az út közelében helyezkedik el, elegendő a vízmérő aknát az alatta lévő betonra helyezni és homokkal vagy szitált talajjal egyenletesen bekenni.
Annak ellenére, hogy ez az akna vízzáró, talajvíz esetén, mobil kezelés során, vagy ha az akna az úthoz közel van, szükséges az aknák betonozása, és gondoskodni arról, hogy a talajvíz ne hatoljon az akna faláig.
Hiányosan kiömlött vízóra aknát nem javasoljuk, télen megsérülhet. Tilos ezt a vízmérő aknát -3 °C-nál alacsonyabb hőmérsékleten kezelni.

A vízmérő akna a következőket tartalmazza:

az aknán belüli lábtartók, amelyek megkönnyítik a vízóra rögzítését
két vagy három vízzáró tengelyadapter csőcsatlakozáshoz
menetnyílás (csak gyalogláshoz)

A vízóra nem része a vízóraakna szállításának.

Műszaki adatok:

Tanúsítvány: Igen
Elhelyezési mélység: 150 cm
Bemeneti csatlakozás mérete: DN 32
Kimeneti csatlakozás mérete: DN 32
Lehetséges vízóra csatlakozások száma: max 4db

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Vízóra kerek PP 1600×1200, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 175281.59 Ft árával.

Az Vízóra kerek PP 1600×1200 a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Műanyag vízmérő aknák területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Vízóra kerek PP 1600×1200 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Vízóra kerek PP 1600x1200

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Műanyag vízmérő aknák kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Vízóra kerek PP 1600×1200 je 175281.59 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Vízóra kerek PP 1600×1200 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1142.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Műanyag vízmérő aknák PRODO - Hasonló termékek: Vízóra kerek PP 1600×1000, Vízóra akna 1600×1000 fagyvédelemmel, Hosszabbítás – tengelynyak kiterjesztés 300, Vízmérő akna kerek PP 1300×1200