WQ 1300 FURIA szennyvízszivattyú vágókéssel

98 768 Ft

Značka: Omnigena

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 13
Maximális áramlás (l/perc) 380
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.3
Gyártó Omnigena, Vágókéses szennyvízszivattyúk, Omnigena

Leírás WQ 1300 FURIA szennyvízszivattyú vágókéssel

A WQ 1300 FURIA szennyvízszivattyú vágókéssel szennyezett víz, szennyvíziszap, szennyvíz szivattyúzására és elárasztott pincék víz elvezetésére szolgál. Felszíni és felszín alatti forrásokból, például folyókból, tavakból és medencékből származó víz elvezetésére is használható.
A szivattyúzott folyadék maximális hőmérséklete 35 °C, a maximális környezeti hőmérséklet 70 °C, a pH-érték 6-9 pH tartományban van.
Technikai paraméterek:

Maximális teljesítmény: 380 l / perc
Maximális emelési magasság: 13 m
Motor teljesítmény: 1,3 kW
Feszültség: 230V
Nyomónyílás: 2" / 50 mm
Tápkábel hossza: 5,5 m
Maximális vízhőmérséklet: 35°C
Védettség: IP68
Maximális merítési mélység [méter]: 8
Úszókapcsoló: Igen

Értékelés

Bemutatjuk önnek az WQ 1300 FURIA szennyvízszivattyú vágókéssel, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 98767.9 Ft árával.

Az WQ 1300 FURIA szennyvízszivattyú vágókéssel a(z) Omnigena tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vágókéses szennyvízszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az WQ 1300 FURIA szennyvízszivattyú vágókéssel beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

WQ 1300 FURIA szennyvízszivattyú vágókéssel

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vágókéses szennyvízszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za WQ 1300 FURIA szennyvízszivattyú vágókéssel je 98767.9 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S WQ 1300 FURIA szennyvízszivattyú vágókéssel si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 17460.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vágókéses szennyvízszivattyúk Omnigena - Hasonló termékek: WQ 1100 FURIA szennyvízszivattyú vágókéssel

Vágókéses szennyvízszivattyúk Omnigena - Hasonló termékek: WQ 1100 FURIA szennyvízszivattyú vágókéssel