WQ 15-7-1.1 búvár szennyvízszivattyú darálóval

120 119 Ft

Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 18
Maximális áramlás (l/perc) 300
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.1
Gyártó IBO, Darálós szennyvízszivattyúk emésztőgödörhöz és szennyvíz aknához, IBO
A szivattyú használata Szeptikus szennyvízszivattyú

Leírás WQ 15-7-1.1 búvár szennyvízszivattyú darálóval

A WQI 15-7-1.1 darálós búvár szennyvízszivattyú háromcsatornás zúzórendszerrel rendelkezik, amely minimálisra csökkenti az eltömődések kockázatát. A szivattyú háztartási szennyvíz szivattyúzására és elárasztott helyiségek elvezetésére szolgál.

Ezt a szivattyút folyamatos, megerőltető körülmények közötti működésre tervezték
A szivattyút egy úszókapcsoló vezérli, amely a szivattyúzott közeg szintjétől függően szabályozza annak aktiválását, és megvédi a szivattyút a szárazon futástól.
A szivattyú közvetlenül a motor tekercsébe szerelt hővédelemmel rendelkezik, amely megvédi a motort a túlmelegedéstől.
A bemeneti szita, a szivattyúház, a járókerék és az öntöttvas burkolat öntöttvasból, a tengely, a kés és a szivattyú rotorja rozsdamentes acélból AISI 304

Értékelés

Bemutatjuk önnek az WQ 15-7-1.1 búvár szennyvízszivattyú darálóval, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 120119.14 Ft árával.

Az WQ 15-7-1.1 búvár szennyvízszivattyú darálóval a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Darálós szennyvízszivattyúk emésztőgödörhöz és szennyvíz aknához területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az WQ 15-7-1.1 búvár szennyvízszivattyú darálóval beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

WQ 15-7-1.1 búvár szennyvízszivattyú darálóval

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Darálós szennyvízszivattyúk emésztőgödörhöz és szennyvíz aknához kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za WQ 15-7-1.1 búvár szennyvízszivattyú darálóval je 120119.14 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S WQ 15-7-1.1 búvár szennyvízszivattyú darálóval si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 119498.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Darálós szennyvízszivattyúk emésztőgödörhöz és szennyvíz aknához IBO - Hasonló termékek: FURIATKA 1100 darálós szennyvízszivattyú, Zagy szett – FURIATKA 750 darálós szennyvízszivattyú 20 m-es tömlővel, Iszapkészlet – WQF 550 szennyvízszivattyú 30 m-es tömlővel, Merülő szennyvízszivattyú IBO FURIATKA 1500 darálóval