WQ 15-7-1.1 szennyvízszivattyú darálóval

167 956 Ft

Značka: Omnigena

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 18
Maximális áramlás (l/perc) 230
Merülési mélység (m) 10
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.1
Gyártó IBO, Darálós szennyvízszivattyúk emésztőgödörhöz és szennyvíz aknához, IBO

Leírás WQ 15-7-1.1 szennyvízszivattyú darálóval

WQ 15-7-1.1 szennyvízszivattyú zúzógéppel, széleskörű felhasználási lehetőséggel.

A WQ 15-7-1.1 szennyvízszivattyú lehetővé teszi:

szennyezett víz, iszap, szennyvíz szivattyúzása
víz elvezetése elárasztott pincékből, csatornákból, ásatások stb.
Felszíni és felszín alatti forrásokból, például folyókból, tavakból és medencékből származó víz kimerítésére használható
a szivattyúzott folyadék maximális hőmérséklete 35 °C
a maximális környezeti hőmérséklet 70 °C
a szivattyú maximális bemerülése 10 m
pH érték 6-9 pH tartományban

AZ Omnigena WQ 15-7-1.1 SZIVATTYÚ ELŐNYEI:

megbízhatóság
nagy teljesítményű
a szivattyú masszív felépítése

Letölthető:
Szivattyú alkatrészek

Értékelés

Bemutatjuk önnek az WQ 15-7-1.1 szennyvízszivattyú darálóval, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 167956.23 Ft árával.

Az WQ 15-7-1.1 szennyvízszivattyú darálóval a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Darálós szennyvízszivattyúk emésztőgödörhöz és szennyvíz aknához területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az WQ 15-7-1.1 szennyvízszivattyú darálóval beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

WQ 15-7-1.1 szennyvízszivattyú darálóval

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Darálós szennyvízszivattyúk emésztőgödörhöz és szennyvíz aknához kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za WQ 15-7-1.1 szennyvízszivattyú darálóval je 167956.23 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S WQ 15-7-1.1 szennyvízszivattyú darálóval si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1508.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Darálós szennyvízszivattyú emésztőgödörhöz és szennyvíz tartályhoz Omnigena - Hasonló termékek: WQ 15-7-1.1 szennyvízszivattyú zúzógéppel, Szennyvízszivattyú WQ 7-8-0,75 darálóval, Szennyvízszivattyú WQ 10-10-0,75 darálóval, Szennyvízszivattyú WQ 18-10-1,1 darálóval