WZI 750 automata használati víz üzem PC-16-tal

83 621 Ft

Cikkszám: 38676 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 78
Maximális áramlás (l/perc) 48
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.75
Gyártó IBO, Automata házi vízmű, IBO

Leírás WZI 750 automata használati víz üzem PC-16-tal

A WZI 750 típusú, PC-16-os automata háztartási vízművet főként szezonálisan használják, elsősorban öntözésre.
Az önfelszívó szivattyúk lehetővé teszik a víz szivattyúzását sekélyebb mélységből (akár 8 m-ig), vagy a víznyomás növelésére használják a vízvezetékekben.
Az IBO WZI 750 szivattyú használata:

szivattyúzás olyan kutakból, ahol a szívási magasság nem haladja meg a 8 métert
tiszta víz ellátása otthonokba, nyaralókba stb.
öntözés

Az IBO WZI 750 szivattyú előnyei:

magas nyomású
ellenáll a korróziónak
egyszerű művelet

PC-16 vezérlőegység nyomásmérővel:
A szivattyú működésének felügyeletére szolgáló önszáradó újraindítású nyomásmérővel ellátott PC-16 vezérlőegység nyomáskapcsoló és nyomástartó edény funkcióját látja el, így lehetővé teszi a búvár- vagy önfelszívó/felületi szivattyúk működésének automatizálását. A nyomáseséstől és az elosztórendszerben a vízáramlás leállásától függően lehetővé teszi a szivattyú vagy vízmű automatikus működését.
A PC-16 vezérlőegységgel NINCS szükség nyomástartó edényre, nyomáskapcsolóra vagy szárazonfutás elleni védelemre.
A nyomásmérővel ellátott PC-16 vezérlőegység szárazonfutás elleni védelemről gondoskodik – víz nélkül üzemelve kikapcsolja a szivattyút. Így megvédi a szivattyút az esetleges sérülésektől.
Javasoljuk a PC-16 vezérlőegység szárazonfutású önújraindítású nyomásmérővel történő használatát tiszta vízelosztó rendszerekben, szennyeződések és lerakódások nélkül, ellenkező esetben megfelelő szűrőt kell beépíteni a készülék elé.
A termék előnyei:

automatikus szárazonfutású újraindítás
használhatóság szivattyúkkal, azaz automataként
beépített elektromos aljzat a szivattyú csatlakoztatásához

Működés – alapadatok:
Az önszáradó újraindítású nyomásmérővel ellátott PC-16 vezérlőegység a csatlakoztatás pillanatában körülbelül 15 másodpercre elindítja a szivattyút. Ezt követően a szivattyú mindig az üzemi nyomás elérésekor indul be, amikor a rendszerben lecsökken a nyomás, például a szelep nyitása után, a szárazonfutás önújraindításakor is.
A PC-16 nyomásmérő vezérlőegység szárazonfutású ön-újraindítással a szivattyú és az első szívópont közötti bármely pontra felszerelhető. Biztosítani kell az elosztórendszer összes csatlakozásának tökéletes tömítését.

Műszaki adatok:

Tápellátás: 230V
Max. áram:  10A; 1,3 kW
Max. megengedett nyomás: 10bar
Max. folyadék hőmérséklete: 55°C
Csatlakozások: bemenet/kimenet G 1"
1 m-es kábel dugóval az elektromos hálózathoz való csatlakozáshoz
Dugó a szivattyú csatlakoztatásához

A WZI 750 otthoni automata vízadagoló PC-16-tal a következőket tartalmazza:

WZI 750 szivattyú
PC-16 vezérlőegység

A PC-16-os WZI 750 automata használativíz-berendezést szétszerelt állapotban szállítjuk a vezérlőegység és a szűrő tetszőleges elhelyezéséhez. (A szűrő mindig a vezérlőegység elé kerül).

Értékelés

Bemutatjuk önnek az WZI 750 automata használati víz üzem PC-16-tal, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 83620.61 Ft árával.

Az WZI 750 automata használati víz üzem PC-16-tal a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Automata házi vízmű területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az WZI 750 automata használati víz üzem PC-16-tal beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

WZI 750 automata használati víz üzem PC-16-tal

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Automata házi vízmű kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za WZI 750 automata használati víz üzem PC-16-tal je 83620.61 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S WZI 750 automata használati víz üzem PC-16-tal si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38676.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Automata házi vízmű IBO - Hasonló termékek: Automata házi vízmű WZI-AUTO 900, Automata háztartási vízberendezés WZI-AUTO 900, JET 100A automata otthoni vízadagoló BRIO PC-13-mal, Automata házi vízmű WZI 250 BRIO PC-13-mal