Zsák hydrofor tartályhoz AQUA OLA 100-150 EPDM

25 258 Ft

Značka: AQUA OLA

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó AQUA OLA

Leírás Zsák hydrofor tartályhoz AQUA OLA 100-150 EPDM

Ez a gumitáska, amelyet gyakran "gumizsáknak" neveznek, EPDM polimerből készül. A zsák ellipszis alakú, ezért a pontos méretek nincsenek megadva.
Tapasztalataink alapján Ön garantálja, hogy a zacskó nyomástartó edényekben használható:

álló és fekvő
AQUA OLA és Aquasystem  márkák
100-150l űrtartalommal

Nem tudjuk garantálni, hogy a zsák más márkájú nyomástartó edényekhez is illeszkedik.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Zsák hydrofor tartályhoz AQUA OLA 100-150 EPDM, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 25257.76 Ft árával.

Az Zsák hydrofor tartályhoz AQUA OLA 100-150 EPDM a(z) AQUA OLA tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Gumimembránok és karimák hidrofor tartályokhoz területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Zsák hydrofor tartályhoz AQUA OLA 100-150 EPDM beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Zsák hydrofor tartályhoz AQUA OLA 100-150 EPDM

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Gumimembránok és karimák hidrofor tartályokhoz kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Zsák hydrofor tartályhoz AQUA OLA 100-150 EPDM je 25257.76 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Zsák hydrofor tartályhoz AQUA OLA 100-150 EPDM si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 41682.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Gumimembránok és karimák hidrofor tartályokhoz AQUA OLA - Hasonló termékek: Zsák nyomástartó edényhez AQUA OLA 19-24 EPDM, Zsák hydrofor tartályhoz AQUA OLA, Aquasystem 80-100 EPDM furattal