10" SENIOR SX szűrőtartály menet nélkül

5 822 Ft

Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Atlas Filtri, Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz, Atlas Filtri
Méretek MA x SZ x MÉ (cm) 24,5×11

Leírás 10" SENIOR SX szűrőtartály menet nélkül

Tartaléktartály SX 10" átlátszó.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az 10" SENIOR SX szűrőtartály menet nélkül, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 5821.68 Ft árával.

Az 10" SENIOR SX szűrőtartály menet nélkül a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az 10" SENIOR SX szűrőtartály menet nélkül beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

10" SENIOR SX szűrőtartály menet nélkül

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za 10" SENIOR SX szűrőtartály menet nélkül je 5821.68 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S 10" SENIOR SX szűrőtartály menet nélkül si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 112371.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz Atlas Filtri - Hasonló termékek: Polifoszfát kristályok 6/10 0,5kg, Cserepatron SILIPHOS 1000g, DP szűrő kulcs, Szűrőfej SX csatlakozó 1"