Szűrőfej SX csatlakozó 1"

7 060 Ft

Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Atlas Filtri, Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz, Atlas Filtri

Leírás Szűrőfej SX csatlakozó 1"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szűrőfej SX csatlakozó 1", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 7059.93 Ft árával.

Az Szűrőfej SX csatlakozó 1" a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szűrőfej SX csatlakozó 1" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szűrőfej SX csatlakozó 1"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szűrőfej SX csatlakozó 1" je 7059.93 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szűrőfej SX csatlakozó 1" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38821.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz Atlas Filtri - Hasonló termékek: DP Big szűrőkonzol, 10" DP "SENIOR" szűrőtartály menettel, "D" tartó a DUPLEX szűrőhöz, 10" SENIOR SX szűrőtartály menet nélkül