Cserepatron SILIPHOS 1000g

12 671 Ft

Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Atlas Filtri, Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz, Atlas Filtri

Leírás Cserepatron SILIPHOS 1000g

A Siliphos foszfátok és polifoszfátok keveréke, amelyek szilikátokat tartalmaznak üveges átlátszó golyók formájában, amelyek megakadályozzák a vízkőképződést és korlátozzák a fémfelületek korrózióját. A Siliphos mikrofilmet képez a csövek és fűtőelemek belső felületén, ami megakadályozza a vízkőlerakódást a fűtőelemeken, lágy víz esetén pedig megakadályozza az oxigén bejutását a csőbe, így megállítja a korróziót. Ivóvízzel való érintkezésre engedélyezett.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Cserepatron SILIPHOS 1000g, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 12670.79 Ft árával.

Az Cserepatron SILIPHOS 1000g a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Cserepatron SILIPHOS 1000g beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Cserepatron SILIPHOS 1000g

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Cserepatron SILIPHOS 1000g je 12670.79 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Cserepatron SILIPHOS 1000g si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38188.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz Atlas Filtri - Hasonló termékek: Filter kulcs SX, 10" SENIOR SX szűrőtartály menet nélkül, DP szűrő kulcs, Uhlík náplň 1kg