NANO HOT 3/4" – 1" 500 mcr

26 072 Ft

Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Atlas Filtri

Leírás NANO HOT 3/4" – 1" 500 mcr

Szűrő sárgaréz fejjel és átlátszó műanyag tartállyal iszapeltávolítással. Rozsdamentes acél szita 100 mcr szűrőképességgel. A NANO szűrők előnye a méretük, és a kazánház igényes körülményei között történő beépítésre szolgálnak egy csőgubanc és a fűtési-hűtési rendszerek számos technológiai része közé.
Rozsdamentes acél szita 500 mcr standard szűréssel.
Csatlakozómenet: belső 3/4" külsővel kombinálva 1"
Max. hőmérséklet: 90ºC
Min. hőmérséklet: 4ºC
Max. nyomás: 10 bar
Max. áramlási sebesség: 25 l/perc.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az NANO HOT 3/4" – 1" 500 mcr, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 26071.83 Ft árával.

Az NANO HOT 3/4" – 1" 500 mcr a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az NANO HOT 3/4" – 1" 500 mcr beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

NANO HOT 3/4" - 1" 500 mcr

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za NANO HOT 3/4" – 1" 500 mcr je 26071.83 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S NANO HOT 3/4" – 1" 500 mcr si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 114181.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz Atlas Filtri - Hasonló termékek: Filter kulcs SX, 10" DP "SENIOR" szűrőtartály menettel, "S" tartó a 3P szűrőhöz (kék), DP szűrő kulcs