O-gyűrű, tömítés 3P Medium, Junior, Senior és Master szűrőkhöz

1 252 Ft

Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Atlas Filtri, Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz, Atlas Filtri

Leírás O-gyűrű, tömítés 3P Medium, Junior, Senior és Master szűrőkhöz

Tömítő O-gyűrű DP szűrőkhöz.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az O-gyűrű, tömítés 3P Medium, Junior, Senior és Master szűrőkhöz, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 1252.22 Ft árával.

Az O-gyűrű, tömítés 3P Medium, Junior, Senior és Master szűrőkhöz a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az O-gyűrű, tömítés 3P Medium, Junior, Senior és Master szűrőkhöz beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

O-gyűrű, tömítés 3P Medium, Junior, Senior és Master szűrőkhöz

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za O-gyűrű, tömítés 3P Medium, Junior, Senior és Master szűrőkhöz je 1252.22 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S O-gyűrű, tömítés 3P Medium, Junior, Senior és Master szűrőkhöz si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 35954.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz Atlas Filtri - Hasonló termékek: 10" SENIOR SX szűrőtartály menet nélkül, Csere töltelék SILIPHOS 700g, Uhlík náplň 1kg, DP Big szűrőkonzol