Polifoszfát kristályok 6/10 0,5kg

7 512 Ft

Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Atlas Filtri, Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz, Atlas Filtri

Leírás Polifoszfát kristályok 6/10 0,5kg

Póttöltő polifoszfát kristály 0,5 kg-os kiszerelés.
Vízkő elleni szűrő töltet és vízlágyítás.
A kristályok ivóvízként is használhatók, feltéve, hogy régebbi DOSAPROP szűrőt vagy olyan szűrőt használnak, amelyen az oldott oldatot a fő vízáramba adagolják (fúvóka).
A polifoszfátok 35 °C-ig tolerálják a hőmérsékletet, magasabb, 75 °C feletti hőmérsékleten veszítenek hatékonyságukból, vagy csapadékképződés lehetséges. A polifoszfát kristályok élettartama normál használat mellett körülbelül 6 hónap. Az idő lejárta után a patront ki kell cserélni. Ha a polifoszfát kristályok 50%-ra csökkennek 6 hónap letelte előtt, elegendő polifoszfátokat hozzáadni.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Polifoszfát kristályok 6/10 0,5kg, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 7512.05 Ft árával.

Az Polifoszfát kristályok 6/10 0,5kg a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Polifoszfát kristályok 6/10 0,5kg beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Polifoszfát kristályok 6/10 0,5kg

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Polifoszfát kristályok 6/10 0,5kg je 7512.05 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Polifoszfát kristályok 6/10 0,5kg si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 17023.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz Atlas Filtri - Hasonló termékek: 10" DP "SENIOR" szűrőtartály menettel, Csere töltelék SILIPHOS 700g, O-gyűrű, tömítés 3P Medium, Junior, Senior és Master szűrőkhöz, DP szűrő kulcs