20" HA betét polifoszfát kristályokkal – vízkő

23 073 Ft

Cikkszám: 38195 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Ošetrujúci materiál kryštály s polyfosfátmi sodíka
Max. teplota 35°C
Max. tvrdosť 50°F· (500 ppmCaCO3 )
Náplň Polyfosfátové kryštály
Max. prietok (l/h) 1800

Leírás 20" HA betét polifoszfát kristályokkal – vízkő

A polifoszfát kristályokkal ellátott HA betét a vízmelegítő berendezések (kazánok, mosógépek, átfolyós vízmelegítők…) vízkőképződés elleni védelmére szolgál. A polifoszfátok a készülék belső fémfelületén hatnak, ahol védőfóliát képeznek, amely szigeteli a felületet és véd a korrózió ellen.
Töltet: polifoszfát kristályok
Max. áramlási sebesség (l/h): 1800
Méretek (mm): 510x70x28
Felhasználhatósági idő: 3-6 hónap.
Üzemi feltételek: max. 35 °C, min. 4 °C, max.6 bar, CaCO3 max.500ppm.
A DOSAPROP arányos adagoló szűrővel kombinált használat megfelel a 98/89/CE EU ivóvízkezelési előírásnak.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az 20" HA betét polifoszfát kristályokkal – vízkő, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 23073.36 Ft árával.

Az 20" HA betét polifoszfát kristályokkal – vízkő a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Betétek 20" MASTER szűrőbe területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az 20" HA betét polifoszfát kristályokkal – vízkő beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

20" HA betét polifoszfát kristályokkal - vízkő

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Betétek 20" MASTER szűrőbe kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za 20" HA betét polifoszfát kristályokkal – vízkő je 23073.36 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S 20" HA betét polifoszfát kristályokkal – vízkő si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38195.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szűrőbetétek 20" MASTER Atlas Filtri - Hasonló termékek: Mechanikus 20"-os mosható RL-SX 50mcr betét, Szén betét 20" CTO 10mcr, Catex betét 20" QA CF-SX vízkő, Szén betét 20" 10mcr