Catex betét 20" QA CF-SX vízkő

10 291 Ft

Cikkszám: 38194 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Max. pracovná teplota 45ºC
Filtračné médium keramická nezávislá mriežka
Koncové hlavy polypropylén
Ploché tesnenie PVC
Max. prietok (l/m) 90

Leírás Catex betét 20" QA CF-SX vízkő

A 20" QA CF-SX kationos töltetű szűrőpatron a víz keménységének csökkentésére szolgál. Egy kationos gyantával töltött leszerelhető tartály, amely nátriumciklusban működik. A vízáramlás a vízben lévő kalcium és magnézium ionokat nátriumionokkal helyettesíti a vízben.
Növeli a kilépő víz nátriumtartalmát. Előszűrés szükséges. A kationos tölteléket konyhasó oldattal regenerálják.
A kathexis betét élettartama a víz kalcium- és magnéziumtartalmától függ.
Max. hőmérséklet: 45ºCMax. áramlási sebesség (l/h): 90Méretek (mm): 510 x 70 x 28

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Catex betét 20" QA CF-SX vízkő, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 10290.81 Ft árával.

Az Catex betét 20" QA CF-SX vízkő a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Betétek 20" MASTER szűrőbe területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Catex betét 20" QA CF-SX vízkő beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Catex betét 20" QA CF-SX vízkő

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Betétek 20" MASTER szűrőbe kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Catex betét 20" QA CF-SX vízkő je 10290.81 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Catex betét 20" QA CF-SX vízkő si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38194.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szűrőbetétek 20" MASTER Atlas Filtri - Hasonló termékek: 20" BB betét FA 5mcr tekercselt RE5117508, Anionos betét 20" QA AF-SX nitrát redukció, Szén betét 20" CTO 10mcr, Szén betét 20" 10mcr