Anionos betét 20" QA AF-SX nitrát redukció

22 156 Ft

Cikkszám: 38193 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Max. teplota 45ºC
Max. koncentrácia NaNO3 200 ppm
Max. koncentrácia SO4 200 – 300 ppm
Max. prietok (l/h) 90
Rozmery (mm) 510 x 70 x 28

Leírás Anionos betét 20" QA AF-SX nitrát redukció

A víz nitráttartalmának csökkentésére anionos töltetű szűrőpatront használnak. Ez egy gyantával töltött leszerelhető tartály, amely az ioncsere elvén működik. A víz áramlásán keresztül a vízben lévő nitrátionokat kloridionokkal helyettesíti.
Növeli a kilépő víz kloridtartalmát. Előszűrés szükséges. A melléktölteléket konyhasó oldattal regeneráljuk.
Az anionbetét élettartama a víz nitráttartalmától függ.
Max. hőmérséklet: 45ºC
Max. áramlási sebesség (l/h): 90
Méretek (mm): 510x70x28

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Anionos betét 20" QA AF-SX nitrát redukció, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 22156.42 Ft árával.

Az Anionos betét 20" QA AF-SX nitrát redukció a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Betétek 20" MASTER szűrőbe területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Anionos betét 20" QA AF-SX nitrát redukció beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Anionos betét 20" QA AF-SX nitrát redukció

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Betétek 20" MASTER szűrőbe kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Anionos betét 20" QA AF-SX nitrát redukció je 22156.42 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Anionos betét 20" QA AF-SX nitrát redukció si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38193.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szűrőbetétek 20" MASTER Atlas Filtri - Hasonló termékek: 20" HA betét polifoszfát kristályokkal – vízkő, Mechanikai betét 20" FA 25mcr tekercselt, Szén betét 20" 10mcr, Szén betét 20" LA leszerelhető