Szén betét 20" LA leszerelhető

11 401 Ft

Cikkszám: 38197 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Max. teplota 45°C
Max. prietok (l/h) 750
Rozmery (mm) 510 x 70 x 28
Životnosť 3-6 mesiacov v závislosti od zloženia vody
Gyártó Atlas Filtri, Betétek 20" MASTER szűrőbe, Atlas Filtri

Leírás Szén betét 20" LA leszerelhető

A betét nagy abszorpciós képességű granulált szénből készül.
A szag és a rossz íz, a peszticidek, a klór és a szennyező klorátok, az illékony szerves anyagok csökkentésére tervezték.
A betét leszerelhető tartálynak készült, ahol az aktív töltelék könnyen cserélhető egy újra.
Max. áramlási sebesség (l/h): 750
Max. hőmérséklet 45 C
Méretek (mm): 510x70x28
Felhasználhatósági idő 3-6 hónap

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szén betét 20" LA leszerelhető, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 11400.79 Ft árával.

Az Szén betét 20" LA leszerelhető a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Betétek 20" MASTER szűrőbe területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szén betét 20" LA leszerelhető beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szén betét  20" LA leszerelhető

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Betétek 20" MASTER szűrőbe kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szén betét 20" LA leszerelhető je 11400.79 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szén betét 20" LA leszerelhető si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38197.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szűrőbetétek 20" MASTER Atlas Filtri - Hasonló termékek: Catex betét 20" QA CF-SX vízkő, Szén betét 20" CTO 10mcr, Szén betét 20" CTO 10mcr, Mechanikus 20"-os mosható RL-SX 50mcr betét