20-SVA tengely 2. sz.

14 923 Ft

Cikkszám: 1568 Kategória:
Značka: SIGMA

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó SIGMA , SVA szivattyúk, SIGMA
Súly (kg) 0.5

Leírás 20-SVA tengely 2. sz.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az 20-SVA tengely 2. sz., amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 14922.5 Ft árával.

Az 20-SVA tengely 2. sz. a(z) SIGMA tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) SVA szivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az 20-SVA tengely 2. sz. beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

20-SVA tengely 2. sz.

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony SVA szivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za 20-SVA tengely 2. sz. je 14922.5 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S 20-SVA tengely 2. sz. si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1568.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

SVA szivattyúk SIGMA - Hasonló termékek: Járókerék 32-SVA