Járókerék 32-SVA

35 084 Ft

Cikkszám: 1065 Kategória:
Značka: SIGMA

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó SIGMA , SVA szivattyúk, SIGMA
Méretek MA x SZ x MÉ (cm) 13x13x1
Súly (kg) 0,5

Leírás Járókerék 32-SVA

Pótalkatrész

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Járókerék 32-SVA, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 35083.75 Ft árával.

Az Járókerék 32-SVA a(z) SIGMA tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) SVA szivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Járókerék 32-SVA beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Járókerék 32-SVA

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony SVA szivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Járókerék 32-SVA je 35083.75 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Járókerék 32-SVA si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1065.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

SVA szivattyúk SIGMA - Hasonló termékek: 20-SVA tengely 2. sz., Járókerék 32-SVA, 20-SVA tengely 2. sz.