Automata házi vízmű 2,5" STM 31 búvárszivattyúval BRIO PC-13 + redukciós szeleppel – RTS

122 479 Ft

Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 85
Maximális áramlás (l/perc) 45
Merülési mélység (m) 80
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.55
Gyártó PRODO, Automata házi vízmű búvárszivattyúval, PRODO

Leírás Automata házi vízmű 2,5" STM 31 búvárszivattyúval BRIO PC-13 + redukciós szeleppel – RTS

A 2,5"-os, PC-13-as STM 31 búvárszivattyúval ellátott automata házi vízművet főként szezonálisan használják, főként öntözésre.
Annak érdekében, hogy ez a automata házi vízmű megbízhatóan működjön, ebben a készletben a vezérlőegység előtt redukálószelepet kell használni, amelyet max. nyomás 6bar. A csomag része egy 1"-os vízcsökkentő szelep.
Az ivóvíz búvárszivattyúkat ipari, lakó- vagy mezőgazdasági épületek ivóvízzel való ellátására használják, amelyet nagyobb mélységből (több mint 8 méterről) nyernek vagy nagyobb távolságból táplálnak.
A 2,5" STM 31 búvárszivattyú fokozottan ellenáll a homokkal vagy más, a vízben található koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelzéssel ellátott búvárszivattyú a következőt jelenti: Homokállóság = homokálló.
A 2,5" STM 31 úszó járókerekes búvárszivattyú új, friss kutakhoz, kutakhoz, tározókhoz, tározókhoz és gyűjtőaknákhoz is alkalmas. Ez a szivattyú alkalmas elosztóvezetékbe szerelve nyomásnövelésre, háztartási vagy ipari felhasználású öntözésre vagy vízzel permetezzük.
A 2,5"-os STM 31-es szivattyú hidraulikus része le van választva a motorról (a szivattyú nem monoblokkként épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen leszerelhető. Bármilyen javítást (amit mi végzünk) nem kell túl drága és főleg gyors, ami a lehetséges meghibásodás nagy előnye.A szivattyú hővédelemmel van felszerelve – biztosítékkal.
A 2,5"-es STM 31 búvárszivattyú alkalmas kis és közepes méretű tűzoltóállomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként.
BRIO PC-13 vezérlőegység típusa:

A szivattyú automatikus be- és kikapcsolása a csap nyitásakor/zárásakor
Beépített visszacsapó szelep és integrált védelem a szárazonfutás ellen
Manométer
Névleges áram: 10A-ig
Üzemi feszültség: ~ 230 V ± 10% / 50 Hz
Csatlakozás: minden külső menet bemenete és kimenete 2,54 cm (G1 ")
Maximális üzemi nyomás: kb.10 bar
Maximális vízhőmérséklet: kb. 60°C
Kapcsoló visszaállítása:  manuális
Bekapcsolási nyomás a tartományban: 1,5 bar
A lekapcsolási nyomást nem lehet beállítani
Térfogatáram: körülbelül 150 liter / perc
Méretek (Ma x Sz x Mé): 15 x 13 x 23 cm
Súly: körülbelül 1,3 kg
Védettség: IP65

A szivattyú működését vezérlő elektronikus kapcsoló, vagy más szóval présvezérlés nyomáskapcsoló funkciót lát el, így lehetővé teszi az elektromos vízszivattyú működésének automatizálását a nyomáseséstől és a víz beáramlásától függően. az elosztórendszer leáll (azaz a készülék elektromos érintkezőinek nyitásakor és zárásakor) – lehetővé teszi a szivattyú vagy vízmű automatikus működését.
Automata gép, nyomásmérő PC-13 nyomásmérővel szárazonfutás elleni védelmet is biztosít – víz nélkül üzemelve kikapcsolja a szivattyút. Így megóvja a szivattyút a víz nélküli működés során fellépő sérülésektől. Kikapcsolás után a RESET gomb megnyomásával újraindul. A nyomásmérővel ellátott PC-13 présvezérlésű gépet szennyeződések és üledékmentes tiszta vízelosztó rendszerekben javasolt használni, ellenkező esetben megfelelő szűrőt kell beépíteni a készülék bemeneti részére.
Megfelelő alternatíva még: PC-16 vezérlőegység.
A termék előnyei:
A nyomásmérővel ellátott PC-13 présvezérlő gép automata egységként használható szivattyúkhoz és nyomástartó edény nélküli vízművekhez (automata vízmű).A PC-13 vezérlőegység nagy előnye a könnyű kezelhetőség.A BRIO PC-13 vezérlőegység manométeres – présvezérléssel rendelkezik egy beépített visszacsapó szeleppel, amely megakadályozza a víz visszaáramlását a szivattyúba.
Működés és alapadatok:
A nyomásmérővel ellátott PC-13 gép a csatlakoztatás pillanatában körülbelül 15 másodpercre elindítja a szivattyút. Ezután a szivattyú elindul, amikor eléri az üzemi nyomást, amikor a rendszerben lecsökken a nyomás, például amikor a szelepet kinyitják.
A manométerrel ellátott PC-13 gép, ellentétben más nyomáskapcsolókkal, a vezérlőegységekkel, amelyek bizonyos nyomás elérésekor kikapcsolnak, kikapcsolnak, ha elérik a minimális áramlási sebességet. Ha ez a feltétel teljesül, a készülék 7-15 másodperccel késlelteti az eszköz kikapcsolását. Ez csökkenti a szivattyú indításának gyakoriságát alacsony térfogatáramnál.

Telepítés:
A nyomásmérővel ellátott PC-13 automata a szivattyú és az első szívópont közé tetszőleges pontra felszerelhető úgy, hogy a nyíl iránya, amely a készülék alján (a menetnél) található, két csatlakozás között. 1" átmérőjű a víz áramlási irányának felel meg. Biztosítani kell az elosztórendszer hidraulikus csatlakozásainak tökéletes tömítését. Ha 8 bar megengedett legnagyobb nyomású szivattyút használnak, nyomáscsökkentő szelepet kell beépíteni a PC-13 bemenetére. A készülék gyárilag 1,5 bar nyomásra van beállítva, ami a legtöbb felhasználáshoz optimális.
Kábelekkel jár:

1 m-es kábel dugóval az elektromos hálózathoz való csatlakozáshoz
60 cm-es kábel a szivattyúhoz való csatlakozáshoz

Automatikus házi vízmű 2,5" STM 31 búvárszivattyúval BRIO PC-13-mal a következőket tartalmazza:

Búvárszivattyú 2,5" STM 31
BRIO PC-1 vezérlőegység
Szűkítő szelep vízhez 1"
Függesztő szerkezet a kábel hosszában
Csatlakozókészlet búvárszivattyúkhoz
Sárgaréz közcsavar 1"
Visszacsapó szelep 1"
Átmeneti darab külső menettel 32×1"
Átmeneti darab belső menettel 32×1"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Automata házi vízmű 2,5" STM 31 búvárszivattyúval BRIO PC-13 + redukciós szeleppel – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 122478.8 Ft árával.

Az Automata házi vízmű 2,5" STM 31 búvárszivattyúval BRIO PC-13 + redukciós szeleppel – RTS a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Automata házi vízmű búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Automata házi vízmű 2,5" STM 31 búvárszivattyúval BRIO PC-13 + redukciós szeleppel – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Automata házi vízmű 2,5" STM 31 búvárszivattyúval BRIO PC-13 + redukciós szeleppel - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Automata házi vízmű búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Automata házi vízmű 2,5" STM 31 búvárszivattyúval BRIO PC-13 + redukciós szeleppel – RTS je 122478.8 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Automata házi vízmű 2,5" STM 31 búvárszivattyúval BRIO PC-13 + redukciós szeleppel – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 40010.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Automata házi vízmű búvárszivattyúval PRODO - Hasonló termékek: Automata házi vízmű 3" 3Ti-20 RTS búvárszivattyúval WATER PASS 2-el, Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep-RTS, Automata házi vízmű SQIBO-0,37 búvárszivattyúval, PC-16-tal, Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 2,5" STM 24 BRIO PC-13-mal – RTS