Automata házi vízmű SCR-0,50 búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep

99 610 Ft

Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 80
Maximális áramlás (l/perc) 40
Merülési mélység (m) 30
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.5
Gyártó PRODO, Automata házi vízmű búvárszivattyúval, PRODO

Leírás Automata házi vízmű SCR-0,50 búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep

Az automata házi vízművet SCR-0,50 búvárszivattyúval PC-16-tal főleg szezonálisan használják, leginkább öntözésre.
Annak érdekében, hogy ez az automata házi vízmű megbízhatóan működjön, ebben a szettben a vezérlőegység előtt nyomáscsökkentő szelepet kell használni, amelyet maximum 6 bar nyomásra kell beállítani. Az 1"-os víznyomás-csökkentő szelepet a csomag tartalmazza.
Felhasználás:

ivóvíz és használati víz szivattyúzására
praktikus és sokoldalú felhasználás a méreteinek köszönhetően
friss, új aknákban is használható
családi házak, nyaralók, nyaralók, iskolák és mezőgazdasági létesítmények vízvezetékeinek létesítése
permetezéshez és kerti öntözéshez szükséges vízellátás
ipari, lakó- vagy mezőgazdasági épületek nagyobb mélységből (több mint 8 m) vagy nagyobb távolságból nyert ivóvízzel történő ellátása.

Az IBO SCR – 0,50 búvárszivattyút tartós, karbantartást nem igénylő szivattyúként tervezték, sokféle felhasználási lehetőséggel. Ehhez az IBO SCR – 0,50 búvárszivattyúhoz INGYENESEN kapegy felfüggesztő eszközt a szivattyúkábel hosszában Mellékeljük hozzá a használati utasítást és a jótállási jegyet is.
PC-16 vezérlőegység manométerrelönindítóvala szivattyú működésének vezérlésére, biztosítja a nyomáskapcsoló és/vagy a hidrofor tartály működését, így lehetővé teszi a merülő vagy önfelszívó szivattyúk automatizálását. A nyomás csökkenésétől és az víz áramlásának leállításától függően lehetővé teszi a szivattyú vagy a vízmű automatikus működését. A PC-16 vezérlőegységgelNINCS szüksége hidrofor tartályra, nyomáskapcsolóra sem szárazon futás elleni védelemre.
Előnyök:

– automatikus újraindítás szárazon futás esetén
– szivattyúkkal együtt, azaz automataként használható
– beépített elektromos aljzat a szivattyú csatlakoztatásához

A PC-16 vezérlőegység nyomásmérővel önindítóval szárazon futás esetére bárhol beszerelhető a szivattyú és az első vízkivételi pont között. Biztosítani kell az elosztó összes csatlakozásának tökéletes tömítését.

Műszaki adatok:

tápellátás 230V
max. áram 10A; 1,3 kW
max. megengedett nyomás 10bar
folyadék max. hőmérséklete 55 °C
csatlakozások: bemenet / kimenet G 1"
1 m-es kábel dugaljjal a hálózathoz való csatlakoztatáshoz
dugalj a szivattyú csatlakoztatásához

Automata házi vízmű SCR-0,5 búvárszivattyúval PC-16-tal a következőket tartalmazza:

Búvárszivattyú SCR-0.5
PC-16 vezérlőegység
Szűkítő szelep vízhez 1"
Függesztő szerkezet a kábel hosszában
Csatlakozókészlet búvárszivattyúkhoz

Sárgaréz közcsavar 1"
Visszacsapó szelep 1"
Átmeneti darab külső menettel 32×1"

Átmeneti darab belső menettel 32×1"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Automata házi vízmű SCR-0,50 búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 99609.91 Ft árával.

Az Automata házi vízmű SCR-0,50 búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Automata házi vízmű búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Automata házi vízmű SCR-0,50 búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Automata házi vízmű SCR-0,50  búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Automata házi vízmű búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Automata házi vízmű SCR-0,50 búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep je 99609.91 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Automata házi vízmű SCR-0,50 búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38757.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Automata házi vízmű búvárszivattyúval PRODO - Hasonló termékek: Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep-RTS, Automata házi vízmű búvárszivattyúval 3" STM 24 BRIO PC-13 + redukciós szeleppel – RTS, Automata házi vízmű 2,5" STM 31 búvárszivattyúval BRIO PC-13 + redukciós szeleppel – RTS, Automata házi vízmű 3" 3Ti-20 RTS búvárszivattyúval WATER PASS 2-el