Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval BRIO PC-13 + reduktorszeleppel – RTS

144 019 Ft

Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 82
Maximális áramlás (l/perc) 50
Merülési mélység (m) 80
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.55
Gyártó PRODO, Automata házi vízmű búvárszivattyúval, PRODO

Leírás Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval BRIO PC-13 + reduktorszeleppel – RTS

A PC-13-mal ellátott 3TI-20 automata házi vízművet főként szezonálisan használják, főként öntözésre.
Ahhoz, hogy ez az automata házi vízmű megbízhatóan működjön, ebben a készletben a vezérlőegység előtt egy redukciós szelepet kell használni, amelyet maximum 6 bar nyomásra kell beállítani. A csomag része egy 1"-os vízcsökkentő szelep.
Az ivóvíz búvárszivattyúkat ipari, lakó- vagy mezőgazdasági épületek ivóvízzel való ellátására használják, amelyet nagyobb mélységből (több mint 8 méterről) nyernek vagy nagyobb távolságból táplálnak.
A 3Ti-20 búvárszivattyú megnövelt ellenállással rendelkezik a vízben esetleg jelen lévő homokkal vagy egyéb koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelzéssel ellátott búvárszivattyú a következőt jelenti: (Homokkal szembeni ellenállás = homokálló)
A 3Ti-20 búvárszivattyú úszó járókerekekkel új, friss kutakhoz, kutakhoz, tározókhoz, tározókhoz és gyűjtőaknákhoz is alkalmas. Ez a szivattyú alkalmas az elosztóvezetékbe szerelt nyomás növelésére, valamint háztartási vagy ipari felhasználásra, öntözésre vagy vízzel történő permetezésre.
A 3Ti-20 szivattyú hidraulikus része le van választva a motorról (a szivattyú nem monoblokkként épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen szétszedhető. Bármilyen javítást (amit mi végzünk) nem kell túl drága és főleg gyors, ami nagy előny meghibásodás esetén előny.A szivattyú hővédelemmel van felszerelve – biztosítékkal.
A 3Ti-20 búvárszivattyú alkalmas kis és közepes méretű tűzoltó állomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként is.
BRIO PC-13 vezérlőegység típusa:

A szivattyú automatikus be- és kikapcsolása a csap nyitásakor/zárásakor
Beépített visszacsapó szelep és integrált védelem a szárazonfutás ellen
Manométer
Névleges áram: 10A-ig
Üzemi feszültség: ~ 230 V ± 10% / 50 Hz
Csatlakozás: minden külső menet bemenete és kimenete 2,54 cm (G1 ")
Maximális üzemi nyomás: kb.10 bar
Maximális vízhőmérséklet: kb. 60°C
Állítsa vissza kézzel a kapcsolót
Bekapcsolási nyomás a tartományban: 1,5-3 bar
A lekapcsolási nyomást nem lehet beállítani
Térfogatáram: körülbelül 150 liter / perc
Méretek (Ma x Sz x Mé): 15 x 13 x 23 cm
Súly: körülbelül 1,3 kg
Védettség: IP65

A szivattyú működését vezérlő elektronikus kapcsoló – nyomóvezérlés biztosítja a nyomáskapcsoló működését, amely lehetővé teszi az elektromos vízszivattyú működésének automatizálását a nyomásesés függvényében, és amikor a vízáramlás az elosztórendszerben leáll ( azaz a készülék elektromos érintkezőinek nyitásakor és zárásakor) – lehetővé teszi a szivattyú vagy a vízmű automatikus működését.
Automata házi vízmű, nyomásmérő PC-13 nyomásmérővel szárazonfutás elleni védelmet is biztosít – víz nélkül üzemelve kikapcsolja a szivattyút. Így megóvja a szivattyút a víz nélküli működés során fellépő sérülésektől. Kikapcsolás után a RESET gomb megnyomásával újraindul. Javasoljuk a gép használatát tiszta vízelosztó rendszerekben, szennyeződések és üledékek nélkül, ellenkező esetben megfelelő szűrőt kell felszerelni a készülék bemeneti részén.
Megfelelő alternatíva még: PC-16 vezérlőegység.
A termék előnye:
A nyomásmérővel és önindítóval ellátott PC-13 présvezérlő gép hidrofor tartállyal kombinálva használható – szárazonfutás elleni védelemként, vagy hidrofor tartály nélküli szivattyúk és vízművek automata egységeként (automata vízmű).
A PC-13 vezérlőegység nagy előnye az állítható alacsonyabb bekapcsolási nyomás.
A nyomásmérővel ellátott BRIO PC-13 vezérlőegység beépített visszacsapó szeleppel rendelkezik, amely megakadályozza a víz visszaáramlását a szivattyúba.

Működés és alapadatok:
A nyomásmérővel ellátott PC-13 gép a csatlakoztatás pillanatában körülbelül 15 másodpercre elindítja a szivattyút. Ezután a szivattyú elindul, amikor eléri az üzemi nyomást, amikor a rendszerben lecsökken a nyomás, például amikor a szelepet kinyitják.
A manométerrel ellátott PC-13 gép más nyomáskapcsolókkal ellentétben, a vezérlőegységek, amelyek bizonyos nyomás elérésekor kikapcsolnak, a minimális áramlási sebesség elérésekor kikapcsolnak. Ha ez a feltétel teljesül, a készülék 7-15 másodperccel késlelteti az eszköz kikapcsolását. Ez csökkenti a szivattyú indításának gyakoriságát alacsony térfogatáramnál.
Kábelekkel jár:

1 m-es kábel dugóval az elektromos hálózathoz való csatlakozáshoz
60 cm-es kábel a szivattyúhoz való csatlakozáshoz

Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval BRIO PC-13-mal a következőket tartalmazza:

Búvárszivattyú 3Ti-20
BRIO PC-13 vezérlőegység
Szűkítő szelep vízhez 1"
Függesztő szerkezet a kábel hosszában
Csatlakozókészlet búvárszivattyúkhoz
Sárgaréz közcsavar 1"
Visszacsapó szelep 1"
Átmeneti darab külső menettel 32×1"
Átmeneti darab belső menettel 32×1"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval BRIO PC-13 + reduktorszeleppel – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 144019.27 Ft árával.

Az Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval BRIO PC-13 + reduktorszeleppel – RTS a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Automata házi vízmű búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval BRIO PC-13 + reduktorszeleppel – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval BRIO PC-13 + reduktorszeleppel - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Automata házi vízmű búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval BRIO PC-13 + reduktorszeleppel – RTS je 144019.27 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval BRIO PC-13 + reduktorszeleppel – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38756.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Automata házi vízmű búvárszivattyúval PRODO - Hasonló termékek: Automata házi vízmű 3" STM 16 búvárszivattyúval WATER PASS 2-el, Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval BRIO PC-13 + reduktorszeleppel – RTS, Automata házi vízmű SCR-0,50 búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep, Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep-RTS