Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 3" 3Ti-15 BRIO PC-13-mal – RTS

90 513 Ft

Cikkszám: 115193 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 61
Maximális áramlás (l/perc) 50
Merülési mélység (m) 50
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.37
Gyártó IBO, Automata házi vízmű búvárszivattyúval, IBO

Leírás Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 3" 3Ti-15 BRIO PC-13-mal – RTS

A 3" 3" 3Ti-15 búvárszivattyúval ellátott, PC-13-as automata házi vízmű főként szezonálisan használatos, főként öntözésre.
Az ivóvíz búvárszivattyúkat ipari, lakó- vagy mezőgazdasági épületek ivóvízzel való ellátására használják, amelyet nagyobb mélységből (több mint 8 méterről) nyernek vagy nagyobb távolságból táplálnak.
A 3 hüvelykes 3Ti-15 búvárszivattyú fokozottan ellenáll a vízben előforduló homokkal vagy más koptató anyagokkal szemben.
Az RTS búvárszivattyú jelentése (homokállóság = homokkal szemben ellenálló).

A 3"-os, úszó járókerekes 3Ti-15 búvárszivattyú új, friss kutakhoz, kutakhoz, tározókhoz, tározókhoz és gyűjtőaknákhoz is alkalmas. Ez a szivattyú alkalmas a nyomás növelésére elosztóvezetékbe szerelve, valamint háztartási vagy ipari felhasználásra , öntözés vagy vízzel való permetezés.
A 3"-os 3Ti-15 szivattyú hidraulikus része le van választva a motorról (a szivattyú nem monoblokkként épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen leszerelhető. Bármilyen javítás (amit mi végzünk) nem túl drágának és főleg gyorsnak kell lennie, ami a hiba nagy előnye.A szivattyú hővédelemmel van felszerelve – biztosítékkal.
A 3" 3Ti-15 búvárszivattyú alkalmas kis és közepes méretű tűzoltó állomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott házi vízmű részeként.

BRIO PC-13 vezérlőegység típusa:

A szivattyú automatikus be- és kikapcsolása a csap nyitásakor/zárásakor
Beépített visszacsapó szelep és integrált védelem a szárazonfutás ellen
Manométer
Névleges áram:  10A-ig
Üzemi feszültség:  ~ 230 V ± 10% / 50 Hz
Csatlakozás:  minden külső menet bemenete és kimenete 2,54 cm (G1 ")
Maximális üzemi nyomás:  kb.10 bar
Maximális vízhőmérséklet:  kb. 60°C
Kapcsoló visszaállítása:  manuális
Bekapcsolási nyomás a tartományban:  1,5 bar
A lekapcsolási nyomást nem lehet beállítani
Térfogatáram:  körülbelül 150 liter / perc
Méretek (Ma x Sz x Mé):  15 x 13 x 23 cm
Súly:  körülbelül 1,3 kg
Védettség:  IP65

A szivattyú működését vezérlő elektronikus kapcsoló, vagy más szóval présvezérlés nyomáskapcsoló funkciót lát el, így lehetővé teszi az elektromos vízszivattyú működésének automatizálását a nyomáseséstől és a vízáramlás leállásától függően. az elosztórendszerben (azaz a készülék elektromos érintkezőinek nyitásakor és zárásakor) – lehetővé teszi a szivattyú vagy vízmű automatikus működését.
Automata házi vízmű , nyomásmérő PC-13 nyomásmérővel szárazonfutás elleni védelemről is gondoskodik – víz nélkül üzemelve kikapcsolja a szivattyút. Így megóvja a szivattyút a víz nélküli működés során fellépő sérülésektől. Kikapcsolás után a RESET gomb megnyomásával újraindul. A nyomásmérővel ellátott PC-13 présvezérlésű gépet szennyeződések és üledékmentes tiszta vízelosztó rendszerekben javasolt használni, ellenkező esetben megfelelő szűrőt kell beépíteni a készülék bemeneti részére.
Megfelelő alternatíva még: PC-16 vezérlőegység.

A termék előnyei:

A nyomásmérővel ellátott PC-13 présvezérlő gép automata egységként használható szivattyúkhoz és nyomástartó edény nélküli vízitelepekhez (automata vízmű).
A PC-13 vezérlőegység nagy előnye a könnyű kezelhetőség.
A BRIO PC-13 vezérlőegység manométerrel – présvezérléssel rendelkezik egy beépített visszacsapó szeleppel, amely ellen a víz visszaáramlását a szivattyúba.

Működés és alapadatok:
A nyomásmérővel ellátott PC-13 gép a csatlakoztatás pillanatában körülbelül 15 másodpercre elindítja a szivattyút. Ezután a szivattyú elindul, amikor eléri az üzemi nyomást, amikor a rendszerben lecsökken a nyomás, például amikor a szelepet kinyitják.
A manométerrel ellátott PC-13 gép, ellentétben más nyomáskapcsolókkal, a vezérlőegységekkel, amelyek bizonyos nyomás elérésekor kikapcsolnak, kikapcsolnak, ha elérik a minimális áramlási sebességet. Ha ez a feltétel teljesül, a készülék 7-15 másodperccel késlelteti az eszköz kikapcsolását. Ez csökkenti a szivattyú indításának gyakoriságát alacsony térfogatáramnál.
Telepítés:
A nyomásmérővel ellátott PC-13 automata a szivattyú és az első szívópont közé tetszőleges pontra felszerelhető úgy, hogy a nyíl iránya, amely a készülék alján (a menetnél) található, két csatlakozás között. 1" átmérőjű a víz áramlási irányának felel meg. Biztosítani kell az elosztórendszer hidraulikus csatlakozásainak tökéletes tömítését. Ha 8 bar megengedett legnagyobb nyomású szivattyút használnak, nyomáscsökkentő szelepet kell beépíteni a PC-13 bemenetére. A készülék gyárilag 1,5 bar nyomásra van beállítva, ami a legtöbb felhasználáshoz optimális.
Kábelekkel jár:

1 m-es kábel dugóval az elektromos hálózathoz való csatlakozáshoz
60 cm-es kábel a szivattyúhoz való csatlakozáshoz

Automata házi vízmű 3" 3Ti-15 búvárszivattyúval BRIO PC-13-mal a következőket tartalmazza:

Búvárszivattyú 3" 3Ti-15
BRIO PC-13 vezérlőegység
Függesztő szerkezet a kábel hosszában
Csatlakozókészlet búvárszivattyúkhoz
Sárgaréz közcsavar 1"
Visszacsapó szelep 1"
Átmeneti darab külső menettel 32×1"
Átmeneti darab belső menettel 32×1"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 3" 3Ti-15 BRIO PC-13-mal – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 90512.9 Ft árával.

Az Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 3" 3Ti-15 BRIO PC-13-mal – RTS a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Automata házi vízmű búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 3" 3Ti-15 BRIO PC-13-mal – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 3" 3Ti-15 BRIO PC-13-mal - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Automata házi vízmű búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 3" 3Ti-15 BRIO PC-13-mal – RTS je 90512.9 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 3" 3Ti-15 BRIO PC-13-mal – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 115193.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Automata házi vízmű búvárszivattyúval IBO - Hasonló termékek: Automata házi vízmű búvárszivattyúval 3" 3Ti-15 PC-16-tal – RTS, Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 3" 3Ti-15 BRIO PC-13-mal – RTS, Automata házi vízmű SCR-0,50 búvárszivattyúval, BRIO PC-13-mal + nyomáscsökkentő szelep, Automata házi vízmű búvárszivattyúval 3" 3Ti-15 PC-16-tal – RTS