Automata házi vízmű MAGNET-Auto 750

164 681 Ft

Cikkszám: 115784 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 48
Maximális áramlás (l/perc) 115
Merülési mélység (m) 7
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.75
Gyártó IBO, Automata házi vízmű, IBO

Leírás Automata házi vízmű MAGNET-Auto 750

A MAGNET 750 AUTO automata házi vízmű egy kompakt berendezés, amely a háztartások saját vízbefogóiból (kutakból) tiszta víz ellátására, vagy a vízellátó hálózat nyomásának növelésére szolgál.
A szivattyúk frekvenciaváltóval vannak felszerelve, melynek köszönhetően minden szívószelepre állandó nyomást, kíméletes motorindítást és alacsonyabb energiafogyasztást kapunk, mint a klasszikus hidrofor készleteknél.
A beépített frekvenciaváltóval ellátott szivattyúk modern és energiatakarékos berendezések, amelyek jellemzői:

csendes működés
egyszerű telepítés és kezelés
beépített védelem: szárazonfutás, vízütés, feszültségesés vagy -emelkedés, motor túlterhelés ellen

A beépített frekvenciaváltóval rendelkező IBO szivattyúk nagyon fontos jellemzője a könnyű kezelhetőség. A szivattyú indításához és konfigurálásához nincs szükség automatizálási szakember jelenlétére – a felhasználónak csak két gombbal (+ és -) kell beállítania a készülék üzemi nyomását.
A kis 750 W-os motor használata ellenére a MAGNET 750 AUTO automata használati vízmelegítő nagyon magas, akár 115 l/perc maximális hatásfokot ér el. Ezek azok a paraméterek, amelyek teljes mértékben kielégítik egy nagy családi ház igényeit kerti öntözéssel vagy több szolgáltatási területtel.
Ezenkívül a készülék S1 osztályú, azaz folyamatos működésre készült.
A MAGNET-Auto 750 automata használativíz-berendezés előnyei:

Nagyon nagy teljesítmény a kis 750 W-os motor használata ellenére.
Csendes működés.
Egyszerű kezelés és kényelmes vezérlés.
Kevesebb kopás és kopás a motoron és a hidraulikus alkatrészeken a motor beépített lágyindításának köszönhetően.
Garantált állandó nyomás.
Védelmi funkciók: szárazonfutás, túlfeszültség/alacsony feszültség, motor túlterhelés, vízkalapács.

Felhasznált anyagok:

Tok:  műanyag
Járókerék:  PPO
Diffúzor:  PPO
Motor tengely és forgórész: AISI 304 rozsdamentes acél
Inverter kijelző:  LED
Mechanikus tömítés: kerámia/grafit
Motor fordulatszám: 0-4000 ford./perc
Frekvencia tartomány: 30-50 Hz

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Automata házi vízmű MAGNET-Auto 750, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 164680.9 Ft árával.

Az Automata házi vízmű MAGNET-Auto 750 a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Automata házi vízmű területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Automata házi vízmű MAGNET-Auto 750 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Automata házi vízmű MAGNET-Auto 750

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Automata házi vízmű kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Automata házi vízmű MAGNET-Auto 750 je 164680.9 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Automata házi vízmű MAGNET-Auto 750 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 115784.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Automata házi vízmű IBO - Hasonló termékek: Automata otthoni vízadagoló WZI 750 BRIO PC-13-mal, JET 100A automata otthoni vízadagoló BRIO PC-13-mal, Automata otthoni vízadagoló WZI 750 BRIO PC-13-mal, Automata háztartási vízberendezés WZI-AUTO 900