WZI 250 automata használati víz üzem PC-16-tal

60 409 Ft

Cikkszám: 38678 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 37
Maximális áramlás (l/perc) 35
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.25
Gyártó IBO, Automata házi vízmű, IBO

Leírás WZI 250 automata használati víz üzem PC-16-tal

A PC-16-os WZI 250 automata háztartási vízüzem főként szezonálisan használatos, főként öntözésre.
Az önfelszívó szivattyúk lehetővé teszik a víz szivattyúzását sekélyebb mélységből (akár 8 m-ig), vagy a vízvezetékekben lévő víznyomás növelésére szolgálnak.
Az IBO WZI 250 szivattyú használata:

tiszta használati víz szivattyúzása
öntözés
túlszivattyúzás

Az IBO WZI 250 szivattyú előnyei:

a szivattyú kis méretei
ellenáll a korróziónak
a szivattyú egyszerű telepítése és kezelése

PC-16 vezérlőegység nyomásmérővel:
Szárazonfutás elleni védelmet biztosít – kikapcsolja a szivattyút, ha víz nélkül működik. Így megvédi a szivattyút az esetleges sérülésektől. Kikapcsolás után a RESET gomb megnyomásával újraindul.Javasoljuk a nyomásmérővel ellátott PC-16 gép használatát tiszta vízelosztó rendszerekben, szennyeződések és üledékek nélkül, ezért kérjük, feltétlenül vegye figyelembe a kapcsolódó termékeket – szűrőket.
A termék előnyei:
PC-16 nyomásmérővel a használhatóság. Ha a jövőben otthoni vízüzemet (drágám) kíván létesíteni nyomástartó edénnyel, a PC-16 szárazonfutás elleni védelemként és nyomáskapcsolóként szolgál.Az IBO PC-16 nyomásmérővel ellátott vezérlőegység beépített visszacsapó szeleppel rendelkezik, amely megakadályozza a víz visszaáramlását a szivattyúba.
Működés, alapadatok:
A nyomásmérővel ellátott PC-16 gép a csatlakoztatás pillanatában körülbelül 15 másodpercre elindítja a szivattyút. Ezután a szivattyú elindul, amikor eléri az üzemi nyomást, amikor a rendszerben lecsökken a nyomás, például amikor a szelepet kinyitják.
A nyomásmérővel ellátott PC-16 gép más nyomáskapcsolókkal ellentétben, amelyek bizonyos nyomás elérésekor kikapcsolnak, a minimális áramlási sebesség elérésekor kikapcsol. Ha ez a feltétel teljesül, a készülék 7-15 másodperccel késlelteti az eszköz kikapcsolását. Ez csökkenti a szivattyú indításának gyakoriságát alacsony térfogatáramnál.
Telepítés:
A nyomásmérővel ellátott PC-16 gép a szivattyú és az első szívópont közé tetszőleges pontra felszerelhető úgy, hogy a készülék alján (a menetnél) található nyíl iránya két 1" között legyen. átmérőjű csatlakozások, megfelel a víz áramlási irányának. Biztosítani kell az elosztórendszer hidraulikus csatlakozásainak tökéletes tömítését. Ha 10 bar megengedett legnagyobb nyomású szivattyút használnak, nyomáscsökkentő szelepet kell felszerelni a PC-16 bemenetére. A készülék gyárilag 1,5 bar nyomásra van beállítva, ami a legtöbb felhasználáshoz optimális. A készülék elektromos áramelosztásról való kikapcsolása után lehetséges, ha a használt szivattyú hidraulikus teljesítménye ezt lehetővé teszi. változtassa meg a nyomást a felső burkolat eltávolítása után a + és – jelű csavar segítségével.

A brio PC-16 nyomásmérős vezérlőegység műszaki adatai:

Tápfeszültség: 220-240V
Tápfeszültség frekvencia: 50/60 Hz
Max. a vezérelt szivattyú teljesítménye: 1,1 kW
Max. vezérelt szivattyú bemeneti teljesítménye: 10 A
Max. üzemi nyomás: 10 bar
Max. környezeti hőmérséklet: 60oC
Védettség: IP65
Kioldó nyomástartomány:  0-6 bar
Lezárási nyomástartomány: 2-10 bar
Max. lehetséges állítható indítási és leállítási nyomáskülönbség:  7 bar
Min. lehetséges állítható indítási és leállítási nyomáskülönbség: 1 bar
G1" fúvókák

A WZI 250 otthoni automata vízadagoló PC-16-tal a következőket tartalmazza:

WZI 250 szivattyú
PC-16 vezérlőegység

A PC-16-os WZI 250 automata használativíz-berendezést szétszerelt állapotban szállítjuk a vezérlőegység vagy a szűrő tetszőleges elhelyezéséhez. (Mindig a vezérlőegység előtt szűrje meg).

Értékelés

Bemutatjuk önnek az WZI 250 automata használati víz üzem PC-16-tal, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 60408.82 Ft árával.

Az WZI 250 automata használati víz üzem PC-16-tal a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Automata házi vízmű területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az WZI 250 automata használati víz üzem PC-16-tal beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

WZI 250 automata használati víz üzem PC-16-tal

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Automata házi vízmű kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za WZI 250 automata használati víz üzem PC-16-tal je 60408.82 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S WZI 250 automata használati víz üzem PC-16-tal si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38678.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Automata házi vízmű IBO - Hasonló termékek: JET 100A automata otthoni vízadagoló PC-16-tal, AJ IBO automata háztartási vízmű PC-16-tal, Automata házi vízmű JET BJ 45/75 BRIO PC-13-mal, WZI 750 automata használati víz üzem PC-16-tal