Automata házi vízmű WZI 250 BRIO PC-13-mal

45 897 Ft

Cikkszám: 38677 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 37
Maximális áramlás (l/perc) 35
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.25
Gyártó IBO, Automata házi vízmű, IBO

Leírás Automata házi vízmű WZI 250 BRIO PC-13-mal

A WZI 250 automata házi vízmű BRIO PC-13-mal leginkább szezonálisan használatos, főként öntözésre.
Az önfelszívó szivattyúk lehetővé teszik a víz szivattyúzását kisebb mélységekből (8 m-ig), esetlegesen a víznyomás növelésére szolgálnak a vízvezetékekben.
a szivattyút házi vízmű részeként használják különböző méretű hidrofor tartályokkal
Az IBO WZI 250 szivattyú fehasználása:

tiszta háztartási víz szivattyúzása
öntözés
átemelés

A szivattyú előnyei:

a szivattyú kis méretei
korrózióálló
a szivattyú egyszerű telepítése és működtetése

BRIO PC-13 típusú vezérlőegység:

a szivattyú automatikus be- és kikapcsolása az elzárócsap kinyitásakor / elzárásakor
beépített visszacsapó szelep és beépített szárazonfutás elleni védelem
manométer
névleges áram: 10A-ig,
üzemi feszültség: ~ 230 V ± 10% / 50 Hz
csatlakozás: minden külső menet bemenete és kimenete 2,54 cm (G1")
maximális üzemi nyomás: kb. 10 bar
maximális vízhőmérséklet: kb. 60 °C
kapcsoló kézi újraindítása
kapcsolási nyomás 1,5 bar tartományban
a kikapcsolási nyomás beállítása nem lehetséges
térfogatáram: kb. 150 liter / perc
méretek (H x SZ x M): 15 x 13 x 23 cm
súly: kb. 1,3 kg
védelem: IP65

Elektronikus kapcsoló a szivattyú működésének vezérlésére – a presscontrol a nyomáskapcsoló funkciót biztosítja, amely lehetővé teszi az elektromos vízszivattyú automatizálását a nyomásesés függvényében és a víz áramlásának leállításakor az elosztóban (azaz a készülék elektromos érintkezőinek nyitásakor és zárásakor) – lehetővé teszi a szivattyú vagy a vízmű automatikus működését.
A nyomásmérővel ellátott Automat PC-13 nyomásvezérlő szárazonfutás elleni védelmet is biztosít – víz nélkül üzemelve kikapcsolja a szivattyút. Kikapcsolás után a RESET gomb megnyomásával aktiválható újra.
Az automata PC-13 nyomásvezérlő tiszta, szennyeződés és lerakódásmentes vízvezetékekben történő használatát javasoljuk, ellenkező esetben megfelelő szűrőt kell felszerelni, a készülék bemeneti részén.
Megfelelő alternatíva a PC-16 vezérlőegység.

A termék előnye:

A nyomásmérővel ellátott PC-13 vezérlőegység automata egységként használható szivattyúkhoz és hidrofor tartály nélküli vízművekhez (automata vízművek).
A PC-13 vezérlőegység nagy előnye a könnyű kezelhetőség.
A BRIO PC-13 vezérlőegység manométerrel – beépített visszacsapó szeleppel rendelkezik, amely megakadályozza a víz visszajutását a szivattyúba.

Működés és alapadatok:
A manométerrel ellátott PC-13 a csatlakoztatáskor körülbelül 15 másodpercre elindítja a szivattyút. Ezután a szivattyú mindig akkor indul el, amikor eléri az üzemi nyomást abban a pillanatban, amikor a rendszerben a nyomás csökken, például amikor a szelepet kinyitják.
A manométerrel ellátott PC-13 más nyomáskapcsolókkal, vezérlőegységekkel ellentétben, amelyek egy bizonyos nyomás elérésekor kikapcsolnak, a minimális áramlási érték elérésekor kapcsol ki. Ha ez a feltétel teljesül, a készülék 7-15 másodperccel késlelteti a készülék leállítását. Ez csökkenti a szivattyú alacsony térfogatáram melletti indításának gyakoriságát.

Telepítés:
A Automat PC-13 nyomásmérővel felszerelhető a szivattyú és az első vízvételi pont közötti bármely pontra úgy, hogy a készülék alján (a menetnél) található nyíl iránya a két 1” átmérőjű csatlakozás között megfelel a víz áramlási irányának. Biztosítani kell az elosztórendszer hidraulikus csatlakozásainak tökéletes tömítését. Ha 8 bar maximális megengedett nyomású szivattyút használ, akkor a PC-13 bemenetén nyomáscsökkentő szelepet kell felszerelni. A készülék gyárilag 1,5 bar nyomásra van beállítva, ami a legtöbb alkalmazáshoz optimális.

Kábelekkel együtt:

1 m-es kábel dugaljjal a hálózathoz való csatlakoztatáshoz
60 cm-es kábel a szivattyú csatlakoztatásához

A WZI 250 automata házi vízmű BRIO PC-13-mal a következőket tartalmazza:

WZI 250 szivattyú
PC-13 vezérlőegység

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Automata házi vízmű WZI 250 BRIO PC-13-mal, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 45896.53 Ft árával.

Az Automata házi vízmű WZI 250 BRIO PC-13-mal a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Automata házi vízmű területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Automata házi vízmű WZI 250 BRIO PC-13-mal beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Automata házi vízmű WZI 250 BRIO PC-13-mal

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Automata házi vízmű kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Automata házi vízmű WZI 250 BRIO PC-13-mal je 45896.53 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Automata házi vízmű WZI 250 BRIO PC-13-mal si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38677.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Automata házi vízmű IBO - Hasonló termékek: Automata háztartási vízmű IQ-AUTO 750, JET 100A automata otthoni vízadagoló BRIO PC-13-mal, Automata házi vízmű WZI 250 BRIO PC-13-mal, Automata házi vízmű JET BJ 45/75 BRIO PC-13-mal