JET 100A automata otthoni vízadagoló PC-16-tal

82 927 Ft

Cikkszám: 38671 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 50
Maximális áramlás (l/perc) 60
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.1
Gyártó IBO

Leírás JET 100A automata otthoni vízadagoló PC-16-tal

A PC-16-os JET 100A automata háztartási víz üzemet főként szezonálisan használják, főként öntözésre.
A JET 100A szivattyú használata és előnyei:

szivattyúzás olyan kutakból, ahol a szívási magasság nem haladja meg a 8 métert
otthonok, nyaralók és hasonlók tiszta vízzel való ellátása
öntözés
magas nyomású
ellenáll a korróziónak
egyszerű művelet

PC-16 vezérlőegység nyomásmérővel:
Védelmet nyújt a szárazon futás ellen – kikapcsolja a szivattyút, ha víz nélkül működik. Így megvédi a szivattyút az esetleges sérülésektől. Kikapcsolás után a RESET gomb megnyomásával újraindul.Javasoljuk a nyomásmérővel ellátott PC-16 gép használatát tiszta vízelosztó rendszerekben, szennyeződések és üledékek nélkül, ezért kérjük, feltétlenül vegye figyelembe a kapcsolódó termékeket – szűrőket.

A termék előnyei:
Alkalmazhatóság. Ha a jövőben otthoni vízüzemet (drágám) kíván létesíteni nyomástartó edénnyel, a PC-16 szárazonfutás elleni védelemként és nyomáskapcsolóként szolgál.A nyomásmérővel ellátott IBO PC-16 vezérlőegység beépített visszacsapó szeleppel rendelkezik, amely ellen a víz visszaáramlását a szivattyúba.
Működés és alapadatok:
A nyomásmérővel ellátott PC-16 gép a csatlakoztatás pillanatában körülbelül 15 másodpercre elindítja a szivattyút. Ezután a szivattyú elindul, amikor eléri az üzemi nyomást, amikor a rendszerben lecsökken a nyomás, például amikor a szelepet kinyitják.
A manométerrel ellátott PC-16 gép más nyomáskapcsolókkal ellentétben, amelyek bizonyos nyomás elérésekor kikapcsolnak, a minimális áramlási érték elérésekor kikapcsol. Ha ez a feltétel teljesül, a készülék 7-15 másodperccel késlelteti az eszköz kikapcsolását. Ez csökkenti a szivattyú indításának gyakoriságát alacsony térfogatáramnál.

Telepítés:
A nyomásmérővel ellátott PC-16 gép a szivattyú és az első szívópont közé tetszőleges pontra felszerelhető úgy, hogy a készülék alján (a menetnél) található nyíl iránya két 1" között legyen. átmérőjű csatlakozások, megfelel a víz áramlási irányának. Biztosítani kell az elosztórendszer hidraulikus csatlakozásainak tökéletes tömítését. Ha 10 bar megengedett legnagyobb nyomású szivattyút használnak, nyomáscsökkentő szelepet kell felszerelni a PC-16 bemenetére. A készülék gyárilag 1,5 bar nyomásra van beállítva, ami a legtöbb felhasználáshoz optimális. A készülék áramellátásról való kikapcsolása után lehetőség van a nyomás változtatására, amennyiben a használt szivattyú hidraulikus teljesítménye ezt lehetővé teszi a felső burkolat eltávolítása után a + és – jelekkel jelölt csavar segítségével.
A brio PC-16 nyomásmérős vezérlőegység műszaki adatai:

Tápfeszültség: 220-240V
Tápfeszültség frekvencia: 50/60 Hz
Max. a vezérelt szivattyú teljesítménye: 1,1 kW
Max. vezérelt szivattyú bemeneti teljesítménye: 10 A
Max. üzemi nyomás: 10 bar
Max. környezeti hőmérséklet: 60oC
Védettség: IP65
Kioldó nyomástartomány:  0-6 bar
Lezárási nyomástartomány: 2-10 bar
Max. lehetséges állítható indítási és leállítási nyomáskülönbség:  7 bar
Min. lehetséges állítható indítási és leállítási nyomáskülönbség: 1 bar
G1" fúvókák

A JET 100A automata használati vízadagoló PC-16-tal a következőket tartalmazza:

Szivattyú JET 100A
PC-16 vezérlőegység

A PC-16-os JET 100A automata használativíz-berendezést szétszerelt állapotban szállítjuk a vezérlőegység és a szűrő tetszőleges elhelyezéséhez. (Mindig a vezérlőegység előtt szűrje meg).

Értékelés

Bemutatjuk önnek az JET 100A automata otthoni vízadagoló PC-16-tal, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 82927.19 Ft árával.

Az JET 100A automata otthoni vízadagoló PC-16-tal a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Automata házi vízmű területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az JET 100A automata otthoni vízadagoló PC-16-tal beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

JET 100A automata otthoni vízadagoló PC-16-tal

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Automata házi vízmű kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za JET 100A automata otthoni vízadagoló PC-16-tal je 82927.19 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S JET 100A automata otthoni vízadagoló PC-16-tal si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38671.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Automata házi vízmű IBO - Hasonló termékek: Automata otthoni vízadagoló WZI 750 BRIO PC-13-mal, JET 100A automata otthoni vízadagoló PC-16-tal, Automata házi vízmű JET BJ 45/75 BRIO PC-13-mal, Automata használati vízszivattyú MAGNET-Auto 750