Automata házi vízmű JET BJ 45/75 BRIO PC-13-mal

93 985 Ft

Cikkszám: 38683 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 45
Maximális áramlás (l/perc) 75
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.1
Gyártó IBO, Automata házi vízmű, IBO

Leírás Automata házi vízmű JET BJ 45/75 BRIO PC-13-mal

A JET BJ 45/75 automata házi vízmű PC-13-mal leginkább szezonálisan használatos, főként öntözésre.

A JET BJ 45/75 szivattyú felhasználása és előnyei:

szivattyúzás olyan kutakból, ahol a szívási magasság nem haladja meg a 8 métert
tiszta víz biztosítása házakhoz és nyaralókhoz
öntözés
magas emelőmagasság
korrózióálló
egyszerű kezelés

BRIO PC-13 típusú vezérlőegység:

aszivattyú automatikus be- és kikapcsolása az elzárócsap kinyitásakor / elzárásakor
beépített visszacsapó szelep és beépített szárazonfutás elleni védelem
manométer
névleges áram: 10A-ig
üzemi feszültség: ~ 230 V ± 10% / 50 Hz
csatlakozás: minden külső menet bemenete és kimenete 2,54 cm (G1")
maximális üzemi nyomás: kb. 10 bar
maximális vízhőmérséklet: kb. 60 °C
a kapcsoló kézi újraindítása
a kapcsolási nyomás 1,5 bar tartományban
a kikapcsolási nyomás beállítása nem lehetséges
térfogatáram: kb. 150 liter / perc
méretek (H x SZ x M): 15 x 13 x 23 cm
súly: kb. 1,3 kg
védelem: IP65

Elektronikus kapcsoló a szivattyú működésének vezérlésére – a press control a nyomáskapcsoló funkciót biztosítja, amely lehetővé teszi az elektromos vízszivattyú automatizálását a nyomásesés függvényében és a víz áramlásának leállításakor az elosztóban (azaz a készülék elektromos érintkezőinek nyitásakor és zárásakor) – lehetővé teszi a szivattyú vagy a vízmű automatikus működését.
A nyomásmérővel ellátott AutomatPC-13 nyomásvezérlő szárazon futás elleni védelmet is biztosít – víz nélkül üzemelve kikapcsolja a szivattyút. Kikapcsolás után a RESET gomb megnyomásával aktiválható újra.
Az automata PC-13 nyomásvezérlő tiszta, szennyeződés és lerakódásmentes vízvezetékekben történő használatát javasoljuk, ellenkező esetben megfelelő szűrőt kell felszerelni, a készülék bemeneti részén.
Megfelelő alternatíva a PC-16 vezérlőegység.
A termék előnye:

A nyomásmérővel ellátott PC-13 vezérlőegység automata egységként használható szivattyúkhoz és hidrofor tartály nélküli vízművekhez (automata vízművek).
A PC-13 vezérlőegység nagy előnye a könnyű kezelhetőség.
A BRIO PC-13 vezérlőegység manométerrel – beépített visszacsapó szeleppel rendelkezik, amely megakadályozza a víz visszajutását a szivattyúba.

Működés és alapadatok:
A manométerrel ellátott PC-13 a csatlakoztatáskor körülbelül 15 másodpercre elindítja a szivattyút. Ezután a szivattyú mindig akkor indul el, amikor eléri az üzemi nyomást abban a pillanatban, amikor a rendszerben a nyomás csökken, például amikor a szelepet kinyitják. A manométerrel ellátott PC-13 más nyomáskapcsolókkal, vezérlőegységekkel ellentétben, amelyek egy bizonyos nyomás elérésekor kikapcsolnak, a minimális áramlási érték elérésekor kapcsol ki. Ha ez a feltétel teljesül, a készülék 7-15 másodperccel késlelteti a készülék leállítását. Ez csökkenti a szivattyú alacsony térfogatáram melletti indításának gyakoriságát.

Telepítés:
A Automat PC-13 nyomásmérővel felszerelhető a szivattyú és az első vízvételi pont közötti bármely pontra úgy, hogy a készülék alján (a menetnél) található nyíl iránya a két 1” átmérőjű csatlakozás között megfelel a víz áramlási irányának. Biztosítani kell az elosztórendszer hidraulikus csatlakozásainak tökéletes tömítését. Ha 8 bar maximális megengedett nyomású szivattyút használ, akkor a PC-13 bemenetén nyomáscsökkentő szelepet kell felszerelni. A készülék gyárilag 1,5 bar nyomásra van beállítva, ami a legtöbb alkalmazáshoz optimális.

Kábelekkel együtt:

1 m-es kábel dugaljjal a hálózathoz való csatlakoztatáshoz
60 cm-es kábel a szivattyú csatlakoztatásához

A JET BJ 45/75 automata házi vízmű BRIO PC-13-mal a következőket tartalmazza:

JET BJ 45/75 szivattyú
BRIO PC-13 vezérlőegység

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Automata házi vízmű JET BJ 45/75 BRIO PC-13-mal, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 93985.08 Ft árával.

Az Automata házi vízmű JET BJ 45/75 BRIO PC-13-mal a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Automata házi vízmű területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Automata házi vízmű JET BJ 45/75 BRIO PC-13-mal beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Automata házi vízmű JET BJ 45/75 BRIO PC-13-mal

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Automata házi vízmű kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Automata házi vízmű JET BJ 45/75 BRIO PC-13-mal je 93985.08 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Automata házi vízmű JET BJ 45/75 BRIO PC-13-mal si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38683.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Automata házi vízmű IBO - Hasonló termékek: JET 100A automata otthoni vízadagoló PC-16-tal, Automata otthoni vízadagoló WZI 750 BRIO PC-13-mal, WZI 750 automata használati víz üzem PC-16-tal, Automata házi vízmű WZI-AUTO 900