Automata házi vízmű WZI-AUTO 900

131 249 Ft

Cikkszám: 115786 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 43
Maximális áramlás (l/perc) 75
Merülési mélység (m) 7
Szivattyú teljesítménye (kW) 900W
Gyártó IBO, Automata házi vízmű, IBO

Leírás Automata házi vízmű WZI-AUTO 900

A WZI-AUTO 900 automata házi vízmű egy kompakt készülék, amely a háztartások saját vízbefogóiból (kutakból) tiszta víz ellátására vagy a vízellátó hálózat nyomásának növelésére szolgál.
A szivattyúk frekvenciaváltóval vannak felszerelve, melynek köszönhetően minden szívószelepre állandó nyomást, kíméletes motorindítást és alacsonyabb energiafogyasztást kapunk, mint a klasszikus hidrofor készleteknél.

A beépített frekvenciaváltóval ellátott szivattyúk modern és energiatakarékos berendezések, amelyek jellemzői:

csendes működés
egyszerű telepítés és kezelés
beépített védelem: szárazonfutás, vízütés, feszültségesés vagy -emelkedés, motor túlterhelés ellen

A beépített frekvenciaváltóval rendelkező IBO szivattyúk nagyon fontos jellemzője a könnyű kezelhetőség. A szivattyú indításához és konfigurálásához nincs szükség automatizálási szakember jelenlétére – a felhasználónak csak két gombbal (+ és -) kell beállítania a készülék üzemi nyomását.
A kis 900 W-os motor használata ellenére a WZI-AUTO 900 automata használativíz-berendezés nagyon megfelelő paramétereket, 75 l/perc-et és 43 méteres lökettérfogatot ér el. Ezek azok a paraméterek, amelyek teljes mértékben megfelelnek egy családi ház vagy üzlethelyiség igényeinek. Ezenkívül a készülék S1 osztályú, azaz folyamatos működésre alkalmas.

A WZI-AUTO 900 automata használativíz-berendezés előnyei:

Nagy hatékonyság a kis 900 W-os motor használata ellenére.
Csendes működés, amely lehetővé teszi a berendezések felszerelését a műszakiterületeken is.
Egyszerű és kényelmes kezelés.
Kevesebb kopás a motoron és a hidraulikán a beépített "motor lágyindításnak" köszönhetően.
Állandó nyomásgarancia.
Védelmi funkciók: szárazonfutás, túlterhelés, túlfeszültség/alacsony feszültség, motor túlterhelés, vízkalapács.

Felhasznált anyagok:

Borítás:  műanyag
Járókerék: sárgaréz
Diffúzor: öntöttvas
Motor tengely és forgórész: AISI 304 rozsdamentes acél
Inverter kijelző:  LED
Mechanikus tömítés: kerámia/grafit

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Automata házi vízmű WZI-AUTO 900, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 131249.42 Ft árával.

Az Automata házi vízmű WZI-AUTO 900 a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Automata házi vízmű területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Automata házi vízmű WZI-AUTO 900 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Automata házi vízmű WZI-AUTO 900

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Automata házi vízmű kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Automata házi vízmű WZI-AUTO 900 je 131249.42 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Automata házi vízmű WZI-AUTO 900 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 115786.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Automata házi vízmű IBO - Hasonló termékek: Automata otthoni vízadagoló WZI 750 BRIO PC-13-mal, WZI 250 automata használati víz üzem PC-16-tal, Automata házi vízmű AJ IBO 50/60 BRIO PC-13-mal, AJ IBO automata háztartási vízmű PC-16-tal