Automata házi vízmű IQ-AUTO 750

199 064 Ft

Cikkszám: 115732 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 37
Maximális áramlás (l/perc) 130
Merülési mélység (m) 7
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.75
Gyártó IBO, Automata házi vízmű, IBO

Leírás Automata házi vízmű IQ-AUTO 750

Az IQ-AUTO 750 automata házi vízmű egy kompakt berendezés, amely a háztartás tiszta vízzel való ellátására szolgál saját vízellátásból (kútból), vagy a vízellátó hálózat nyomásának növelésére.
A szivattyúk frekvenciaváltóval vannak felszerelve, amely garantálja az állandó nyomást minden vízcsapban, a motor lágy indítását és alacsonyabb áramfelvételt a klasszikus nyomásnövelő készülékekhez képest.
Az integrált frekvenciaváltóval rendelkező szivattyúk a legmodernebb és legenergiatakarékosabb eszközök, amelyek jellemzői:

csendes működés
egyszerű telepítés és használat
integrált védelem: szárazonfutás, vízkalapács, nyomásesés vagy -emelkedés és motor túlterhelés ellen

Az integrált frekvenciaváltóval ellátott szivattyúk nagyon fontos jellemzője a könnyű kezelhetőség. A szivattyú indításához és konfigurálásához nincs szükség automatizálási szakember jelenlétére – a felhasználónak csak két gombbal (+ és -) kell beállítania a készülék üzemi nyomását.
A kis 750w-os motor használata ellenére az IQ-AUTO 750w-os szivattyú nagyon magas, maximum 130 l/perc áramlást ér el. Ezek a paraméterek elegendőek egy nagy családi ház igényeinek kielégítésére, beleértve a kerti öntözést vagy több kereskedelmi helyiséget. Ezenkívül a készülék S1 besorolású, ami azt jelenti, hogy folyamatos működésre tervezték.

Az IQ-AUTO 750 automata háztartási vízberendezés előnyei:

Nagyon magas hatásfok a kis 750 W-os motor ellenére.
Csendes működés.
Könnyen használható és kényelmesen kezelhető.
Alacsonyabb motor- és hidraulikus kopás az integrált motor lágyindításnak köszönhetően.
Állandó nyomásgarancia.
Védelmi funkciók: szárazonfutás, túlfeszültség/alacsony feszültség, motor túlterhelés, vízkalapács ellen.

Felhasznált anyagok:

Járókerék: AISI 304 rozsdamentes acél
Diffúzor: AISI 304 rozsdamentes acél
Tengely és forgórész: AISI 304 rozsdamentes acél
Inverter kijelző: LED
Mechanikus tömítés: kerámia/grafit
Motor fordulatszáma: 0-4000 ford./perc
Frekvencia tartomány:  30/50 Hz

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Automata házi vízmű IQ-AUTO 750, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 199063.61 Ft árával.

Az Automata házi vízmű IQ-AUTO 750 a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Automata házi vízmű területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Automata házi vízmű IQ-AUTO 750 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Automata házi vízmű IQ-AUTO 750

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Automata házi vízmű kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Automata házi vízmű IQ-AUTO 750 je 199063.61 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Automata házi vízmű IQ-AUTO 750 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 115732.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Automata házi vízmű IBO - Hasonló termékek: Automata házi vízmű IQ-AUTO 750, Automata házi vízmű AJ IBO 50/60 BRIO PC-13-mal, Automata otthoni vízadagoló WZI 750 BRIO PC-13-mal, Automata házi vízmű JET BJ 45/75 BRIO PC-13-mal