AJ IBO automata háztartási vízmű PC-16-tal

77 410 Ft

Cikkszám: 38670 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 50
Maximális áramlás (l/perc) 60
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.1
Gyártó IBO, Automata házi vízmű, IBO

Leírás AJ IBO automata háztartási vízmű PC-16-tal

A PC-16-os AJ IBO automata háztartási vízüzem főként szezonálisan használatos, főként öntözésre.
Az AJ IBO szivattyú felhasználási területei és előnyei:

szivattyúzás olyan kutakból, ahol a szívási magasság nem haladja meg a 8 métert
otthonok, nyaralók és hasonlók tiszta vízzel való ellátása
öntözés
magas nyomású
ellenáll a korróziónak
egyszerű művelet

PC-16 vezérlőegység nyomásmérővel:
Szárazonfutás elleni védelmet biztosít – kikapcsolja a szivattyút, ha víz nélkül működik. Ezáltal megvédi a szivattyút a víz nélkül járó károsodásoktól – kikapcsolás után a RESET gomb megnyomásával újraindul.Javasoljuk a nyomásmérővel ellátott PC-16 gép használatát tiszta vízelosztó rendszerekben, szennyeződések és üledékek nélkül, ezért kérjük, feltétlenül vegye figyelembe a kapcsolódó termékeket – szűrőket.A nyomásmérővel ellátott PC-16 előnye a használhatóság. Ha a jövőben otthoni vízüzemet (drágám) kíván létesíteni nyomástartó edénnyel, a PC-16 szárazonfutás elleni védelemként és nyomáskapcsolóként szolgál.Az IBO PC-16 nyomásmérővel ellátott vezérlőegység beépített visszacsapó szeleppel rendelkezik, amely megakadályozza a víz visszaáramlását a szivattyúba.
Működés és alapadatok:
A nyomásmérővel ellátott PC-16 gép a csatlakoztatás pillanatában körülbelül 15 másodpercre elindítja a szivattyút. Ezután a szivattyú elindul, amikor eléri az üzemi nyomást, amikor a rendszerben lecsökken a nyomás, például amikor a szelepet kinyitják.
A nyomásmérővel ellátott PC-16 gép más nyomáskapcsolókkal ellentétben, amelyek bizonyos nyomás elérésekor kikapcsolnak, a minimális áramlási sebesség elérésekor kikapcsol. Ha ez a feltétel teljesül, a készülék 7-15 másodperccel késlelteti az eszköz kikapcsolását. Ez csökkenti a szivattyú indításának gyakoriságát alacsony térfogatáramnál.
Telepítés:
A nyomásmérővel ellátott PC-16 gép a szivattyú és az első szívópont közé tetszőleges pontra felszerelhető úgy, hogy a készülék alján (a menetnél) található nyíl iránya két 1" között legyen. átmérőjű csatlakozások, megfelel a víz áramlási irányának. Biztosítani kell az elosztórendszer hidraulikus csatlakozásainak tökéletes tömítését. Ha 10 bar megengedett legnagyobb nyomású szivattyút használnak, nyomáscsökkentő szelepet kell felszerelni a PC-16 bemenetére. A készülék gyárilag 1,5 bar nyomásra van beállítva, ami a legtöbb felhasználáshoz optimális. A készülék elektromos áramelosztásról való leválasztása után lehetőség van a nyomás változtatására, ha a használt szivattyú hidraulikus teljesítménye ezt lehetővé teszi a felső burkolat eltávolítása után a + és – jelekkel jelölt csavar segítségével.
A nyomásmérővel ellátott BRIO PC-16 vezérlőegység műszaki adatai:

Tápfeszültség: 220-240V
Tápfeszültség frekvencia: 50/60 Hz
Max. a vezérelt szivattyú teljesítménye: 1,1 kW
Max. vezérelt szivattyú bemeneti teljesítménye: 10 A
Max. üzemi nyomás: 10 bar
Max. környezeti hőmérséklet: 60oC
Védettség: IP65
Kioldó nyomástartomány:  0-6 bar
Lezárási nyomástartomány: 2-10 bar
Max. lehetséges állítható indítási és leállítási nyomáskülönbség:  7 bar
Min. lehetséges állítható indítási és leállítási nyomáskülönbség: 1 bar
G1" fúvókák

Az AJ IBO automata háztartási vízmű PC-16-tal a következőket tartalmazza:

AJ IBO búvárszivattyú
PC-16 vezérlőegység

A PC-16-os AJ IBO automata használativíz-berendezést szétszerelt állapotban szállítjuk, a vezérlőegység vagy a szűrő tetszőleges elhelyezése miatt. (A szűrő mindig a vezérlőegység elé kerül).

Értékelés

Bemutatjuk önnek az AJ IBO automata háztartási vízmű PC-16-tal, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 77410.31 Ft árával.

Az AJ IBO automata háztartási vízmű PC-16-tal a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Automata házi vízmű területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az AJ IBO automata háztartási vízmű PC-16-tal beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

AJ IBO automata háztartási vízmű PC-16-tal

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Automata házi vízmű kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za AJ IBO automata háztartási vízmű PC-16-tal je 77410.31 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S AJ IBO automata háztartási vízmű PC-16-tal si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38670.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Automata házi vízmű IBO - Hasonló termékek: JET 100A automata otthoni vízadagoló PC-16-tal, WZI 750 automata használati víz üzem PC-16-tal, Automata használati vízszivattyú MAGNET-Auto 750, JET 100A automata otthoni vízadagoló BRIO PC-13-mal