Automata otthoni vízadagoló WZI 750 BRIO PC-13-mal

69 049 Ft

Cikkszám: 38675 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 78
Maximális áramlás (l/perc) 48
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.75
Gyártó IBO, Automata házi vízmű, IBO

Leírás Automata otthoni vízadagoló WZI 750 BRIO PC-13-mal

A WZI 750 típusú, PC-13-as automata házivíz-telepet főként szezonálisan használják, elsősorban öntözésre.
Az önfelszívó szivattyúk lehetővé teszik a víz szivattyúzását sekélyebb mélységből (akár 8 m-ig), vagy a vízvezetékekben lévő víznyomás növelésére szolgálnak.
Az IBO WZI 750 szivattyú használata:

szivattyúzás olyan kutakból, ahol a szívási magasság nem haladja meg a 8 métert
tiszta víz ellátása otthonokba, nyaralókba stb.
öntözés

Az IBO WZI 750 szivattyú előnyei:

magas nyomású
ellenáll a korróziónak
egyszerű művelet

BRIO PC-13 vezérlőegység típusa:

A szivattyú automatikus be- és kikapcsolása a csap nyitásakor/zárásakor
Beépített visszacsapó szelep és integrált védelem a szárazonfutás ellen
Manométer
Névleges áram: 10A-ig
Üzemi feszültség: ~ 230 V ± 10% / 50 Hz
Csatlakozás: minden külső menet bemenete és kimenete 2,54 cm (G1 ")
Maximális üzemi nyomás: kb.10 bar
Maximális vízhőmérséklet: kb. 60°C
Kapcsoló visszaállítása:  manuális
Bekapcsolási nyomás a tartományban: 1,5 bar
A lekapcsolási nyomást nem lehet beállítani
Térfogatáram: körülbelül 150 liter / perc
Méretek (Ma x Sz x Mé): 15 x 13 x 23 cm
Súly: körülbelül 1,3 kg
Védettség: IP65

A szivattyú működését vezérlő elektronikus kapcsoló, vagy más szóval présvezérlés nyomáskapcsoló funkciót lát el, így lehetővé teszi az elektromos vízszivattyú működésének automatizálását a nyomáseséstől és a víz beáramlásától függően. az elosztórendszer leáll (vagyis a készülék elektromos érintkezőinek nyitásakor és zárásakor) – lehetővé teszi a szivattyú vagy vízmű automatikus működését.
Automata gép, nyomásmérő PC-13 nyomásmérővel szárazonfutás elleni védelemről is gondoskodik – víz nélkül üzemelve kikapcsolja a szivattyút. Így megóvja a szivattyút a víz nélküli működés során fellépő sérülésektől. Kikapcsolás után a RESET gomb megnyomásával újraindul. A nyomásmérővel ellátott PC-13 présvezérlésű gépet szennyeződések és üledékmentes tiszta vízelosztó rendszerekben javasolt használni, ellenkező esetben megfelelő szűrőt kell beépíteni a készülék bemeneti részére.
Megfelelő alternatíva még: PC-16 vezérlőegység.
A termék előnyei:
A nyomásmérővel ellátott PC-13 présvezérlő gép automata egységként használható szivattyúkhoz és nyomástartó edény nélküli vízitelepekhez (automata vízmű).A PC-13 vezérlőegység nagy előnye a könnyű kezelhetőség.A BRIO PC-13 vezérlőegység manométeres – présvezérléssel rendelkezik egy beépített visszacsapó szeleppel, amely megakadályozza a víz visszaáramlását a szivattyúba.

Működés és alapadatok:
A nyomásmérővel ellátott PC-13 gép a csatlakoztatás pillanatában körülbelül 15 másodpercre elindítja a szivattyút. Ezután a szivattyú elindul, amikor eléri az üzemi nyomást, amikor a rendszerben lecsökken a nyomás, például amikor a szelepet kinyitják.
A nyomásmérővel ellátott PC-13 gép, a többi nyomáskapcsolóval ellentétben, a vezérlőegységek, amelyek bizonyos nyomás elérésekor kikapcsolnak, a minimális áramlási sebesség elérésekor kikapcsolnak. Ha ez a feltétel teljesül, a készülék 7-15 másodperccel késlelteti az eszköz kikapcsolását. Ez csökkenti a szivattyú indításának gyakoriságát alacsony térfogatáramnál.

Telepítés:
A nyomásmérővel ellátott PC-13 automata a szivattyú és az első szívópont közé tetszőleges pontra felszerelhető úgy, hogy a nyíl iránya, amely a készülék alján (a menetnél) található, két csatlakozás között. 1" átmérőjű a víz áramlási irányának felel meg. Biztosítani kell az elosztórendszer hidraulikus csatlakozásainak tökéletes tömítését. Ha 8 bar megengedett legnagyobb nyomású szivattyút használnak, nyomáscsökkentő szelepet kell beépíteni a PC-13 bemenetére. A készülék gyárilag 1,5 bar nyomásra van beállítva, ami a legtöbb felhasználáshoz optimális.

Kábelekkel jár:
1 m-es kábel dugóval az elektromos hálózathoz való csatlakozáshoz60 cm-es kábel a szivattyúhoz való csatlakozáshoz
A WZI 750 automata otthoni vízadagoló BRIO PC-13-mal a következőket tartalmazza:WZI 750 szivattyúBRIO PC-13 vezérlőegység
A PC-13-as WZI 750 automata használativíz-berendezést szétszerelt állapotban szállítjuk, a vezérlőegység és/vagy a szűrő tetszőleges elhelyezése miatt. (A szűrő mindig a vezérlőegység elé kerül.)

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Automata otthoni vízadagoló WZI 750 BRIO PC-13-mal, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 69048.63 Ft árával.

Az Automata otthoni vízadagoló WZI 750 BRIO PC-13-mal a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Automata házi vízmű területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Automata otthoni vízadagoló WZI 750 BRIO PC-13-mal beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Automata otthoni vízadagoló WZI 750 BRIO PC-13-mal

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Automata házi vízmű kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Automata otthoni vízadagoló WZI 750 BRIO PC-13-mal je 69048.63 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Automata otthoni vízadagoló WZI 750 BRIO PC-13-mal si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38675.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Automata házi vízmű IBO - Hasonló termékek: Automata háztartási vízmű IQ-AUTO 750, WZI 750 automata használati víz üzem PC-16-tal, WZI 250 automata használati víz üzem PC-16-tal, Automata otthoni vízadagoló WZI 750 BRIO PC-13-mal