Automata házi vízmű SQIBO-0,75 búvárszivattyúval, BRIO PC-13-mal + nyomáscsökkentő szelep

113 709 Ft

Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 115
Maximális áramlás (l/perc) 40
Merülési mélység (m) 10
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.75
Gyártó PRODO, Automata házi vízmű búvárszivattyúval, PRODO

Leírás Automata házi vízmű SQIBO-0,75 búvárszivattyúval, BRIO PC-13-mal + nyomáscsökkentő szelep

Az SQIBO-0.75 búvárszivattyús automata házi vízmű PC-13-mal főként szezonálisan használatos, főként öntözésre.
Annak érdekében, hogy ez az automata házi vízmű megbízhatóan működjön, ebben a készletben a vezérlőegység előtt redukálószelepet kell használni, amelyet max. 6 bar nyomásra kell beállítani. A csomag része egy 1"-os vízcsökkentő szelep.
Az ivóvíz búvárszivattyúkat ipari, lakó- vagy mezőgazdasági épületek ivóvízzel való ellátására használják, amelyet nagyobb mélységből (több mint 8 méterről) nyernek vagy nagyobb távolságból táplálnak.
A búvárorsós szivattyú 3 – SQIBO – 0,75 ivóvíz és használati víz szivattyúzására szolgál. Az SQIBO – 0,37 búvárszivattyú praktikus és sokoldalú felhasználása elsősorban a méretekben rejlik. Ez a keskeny szivattyú használható kutakban és még nagyon keskeny kutakban is. A búvárszivattyú alkalmas családi házak, nyaralók, nyaralók, iskolák és mezőgazdasági létesítmények vízvezetékeinek felállítására, valamint permetezési és kerti öntözési víz ellátására. Az SQIBO – 0,75 búvárszivattyú kiválóan alkalmas egy búvárszivattyúval ellátott házi vízmű részeként is.

BRIO PC-13 típusú vezérlőegység:

A szivattyú automatikus be- és kikapcsolása az elzárócsap kinyitásakor / elzárásakor
Beépített visszacsapó szelep és beépített szárazonfutás elleni védelem
Manométer
Névleges áram: 10A-ig,
Üzemi feszültség: ~ 230 V ± 10% / 50 Hz
Csatlakozás: minden külső menet bemenete és kimenete 2,54 cm (G1") – Maximális üzemi nyomás: kb. 10 bar –
Maximális vízhőmérséklet: kb. 60 °C
A kapcsoló kézi újraindítása
A kapcsolási nyomás 1,5 bar tartományban
A kikapcsolási nyomás beállítása nem lehetséges-
Térfogatáram: kb. 150 liter / perc
Méretek (H x SZ x M): 15 x 13 x 23 cm
Súly: kb. 1,3 kg
Védelem: IP65

Elektronikus kapcsoló a szivattyú működésének vezérlésére, más néven presscontrol, a nyomáskapcsoló funkciót biztosítja, amely lehetővé teszi az elektromos vízszivattyú automatizálását a nyomásesés függvényében és a víz áramlásának leállításakor az elosztóban (azaz a készülék elektromos érintkezőinek nyitásakor és zárásakor) – lehetővé teszi a szivattyú vagy a vízmű automatikus működését.
A nyomásmérővel ellátott Automat PC-13 nyomásvezérlő szárazon futás elleni védelmet is biztosít – víz nélkül üzemelve kikapcsolja a szivattyút. Ez megóvja a szivattyút a víz nélküli működés során adódó sérülésektől. Kikapcsolás után a RESET gomb megnyomásával aktiválható újra.
Az automata PC-13 nyomásvezérlő tiszta, szennyeződés és lerakódásmentes vízvezetékekben történő használatát javasoljuk, ellenkező esetben megfelelő szűrőt kell felszerelni, a készülék bemeneti részén.
Megfelelő alternatíva a PC-16 vezérlőegység.

A termék előnye:

A nyomásmérővel ellátott PC-13 vezérlőegység automata egységként használható szivattyúkhoz és hidrofor tartály nélküli házi vízmű (automata vízmű).
A PC-13 vezérlőegység nagy előnye a könnyű kezelhetőség.
A BRIO PC-13 vezérlőegység manométerrel – présvezérléssel rendelkezik egy beépített visszacsapó szeleppel, amely ellen a víz visszaáramlását a szivattyúba.
automata házi vízmű búvárszivattyúval 3 -SQIBO -0,75- a szivattyúra 3 év garancia vonatkozik

Működés és alapadatok:
A manométerrel ellátott PC-13 a csatlakoztatáskor körülbelül 15 másodpercre elindítja a szivattyút. Ezután a szivattyú mindig akkor indul el, amikor eléri az üzemi nyomást abban a pillanatban, amikor a rendszerben a nyomás csökken, például amikor a szelepet kinyitják. A manométerrel ellátott PC-13 más nyomáskapcsolókkal, vezérlőegységekkel ellentétben, amelyek egy bizonyos nyomás elérésekor kikapcsolnak, a minimális áramlási érték elérésekor kapcsol ki. Ha ez a feltétel teljesül, a készülék 7-15 másodperccel késlelteti a készülék leállítását. Ez csökkenti a szivattyú alacsony térfogatáram melletti indításának gyakoriságát.

Telepítés:
Az Automat PC-13 nyomásmérővel felszerelhető a szivattyú és az első vízvételi pont közötti bármely pontra úgy, hogy a készülék alján (a menetnél) található nyíl iránya a két 1” átmérőjű csatlakozás között megfelel a víz áramlási irányának. Biztosítani kell az elosztórendszer hidraulikus csatlakozásainak tökéletes tömítését. Ha 8 bar maximális megengedett nyomású szivattyút használ, akkor a PC-13 bemenetén nyomáscsökkentő szelepet kell felszerelni. A készülék gyárilag 1,5 bar nyomásra van beállítva, ami a legtöbb alkalmazáshoz optimális.

Kábelekkel együtt:

1 m-es kábel dugaljjal a hálózathoz való csatlakoztatáshoz
60 cm-es kábel a szivattyú csatlakoztatásához

Automata házi vízmű SQIBO-0,75 búvárszivattyúval BRIO PC-13-mal a következőket tartalmazza:

Búvárszivattyú SQIBO-0,75
BRIO PC-13 vezérlőegység
Szűkítő szelep vízhez 1"
Függesztő szerkezet a kábel hosszában
Csatlakozókészlet búvárszivattyúkhoz

Sárgaréz közcsavar 1"
Visszacsapó szelep 1"
Átmeneti darab külső menettel 32×1"

Átmeneti darab belső menettel 32×1"
felfüggesztő szerkezet búvárszivattyúkhoz

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Automata házi vízmű SQIBO-0,75 búvárszivattyúval, BRIO PC-13-mal + nyomáscsökkentő szelep, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 113709.45 Ft árával.

Az Automata házi vízmű SQIBO-0,75 búvárszivattyúval, BRIO PC-13-mal + nyomáscsökkentő szelep a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Automata házi vízmű búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Automata házi vízmű SQIBO-0,75 búvárszivattyúval, BRIO PC-13-mal + nyomáscsökkentő szelep beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Automata házi vízmű SQIBO-0,75 búvárszivattyúval, BRIO PC-13-mal + nyomáscsökkentő szelep

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Automata házi vízmű búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Automata házi vízmű SQIBO-0,75 búvárszivattyúval, BRIO PC-13-mal + nyomáscsökkentő szelep je 113709.45 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Automata házi vízmű SQIBO-0,75 búvárszivattyúval, BRIO PC-13-mal + nyomáscsökkentő szelep si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38753.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Automata házi vízmű búvárszivattyúval PRODO - Hasonló termékek: Automata házi vízmű SQIBO-0,55 búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep, Automata házi vízmű búvárszivattyúval,IBO SDM 2-12 – RTS PC-20 P-vel., Automata házi vízmű 3" IPRO 1-20 RTS búvárszivattyúval, BRIO PC-13-al + nyomáscsökkentő szeleppel, Automata házi vízmű SCR-0,50 búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep