Automata házi vízmű SCR-0,25 búvárszivattyúval, BRIO PC-13-mal + nyomáscsökkentő szelep

98 245 Ft

Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 77
Maximális áramlás (l/perc) 17
Merülési mélység (m) 30
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.25
Gyártó PRODO, Automata házi vízmű búvárszivattyúval, PRODO

Leírás Automata házi vízmű SCR-0,25 búvárszivattyúval, BRIO PC-13-mal + nyomáscsökkentő szelep

Az automata házi vízmű SCR-0,25 búvárszivattyúval PC-13-mal leginkább szezonálisan használatos, főként öntözésre.
Az IBO SCR – 0,25 mélykúti csőszivattyút tartós, karbantartást nem igénylő szivattyúnak tervezték, amely széles körű felhasználásra alkalmas.
Annak érdekében, hogy ez az automata házi vízmű megbízhatóan működjön, ebben a szettben a vezérlőegység előtt nyomáscsökkentő szelepet kell használni, amelyet maximum 6 bar nyomásra kell beállítani. Az 1"-os víznyomás-csökkentő szelepet a csomag tartalmazza.
Felhasználás:

ivóvíz és használati víz szivattyúzása
praktikus és sokoldalú felhasználés
családi házak, nyaralók, szociális és mezőgazdasági épületek vízvezetékeinek létesítése
vízellátás öntözési célokra
kertek locsolása
friss, új kutakba és aknákba

BRIO PC-13 típusú vezérlőegység:

a szivattyú automatikus be- és kikapcsolása az elzárócsap kinyitásakor / elzárásakor
beépített visszacsapó szelep és beépített szárazonfutás elleni védelem
manométer
névleges áram:  10A
üzemi feszültség:  ~ 230 V ± 10% / 50 Hz
csatlakozás:  minden külső menet bemenete és kimenete 2,54 cm (G1")
maximális üzemi nyomás:  kb.. 10 bar
maximális vízhőmérséklet:  kb. 60 °C
a kapcsoló kézi újraindítása
kapcsolási nyomás 1,5 bar tartományban
a kikapcsolási nyomás beállítása nem lehetséges
térfogatáram: kb. 150 liter / perc
méretek (H x SZ x M): 15 x 13 x 23 cm
súly: kb. 1,3 kg
védelem IP65

Elektronikus kapcsoló a szivattyú működésének vezérlésére, más néven press control, a nyomáskapcsoló funkciót biztosítja, amely lehetővé teszi az elektromos vízszivattyú automatizálását a nyomásesés függvényében és a víz áramlásának leállításakor az elosztóban (azaz a készülék elektromos érintkezőinek nyitásakor és zárásakor) – lehetővé teszi a szivattyú vagy a vízmű automatikus működését.
A nyomásmérővel ellátott AutomatPC-13 nyomásvezérlő szárazon futás elleni védelmet is biztosít – víz nélkül üzemelve kikapcsolja a szivattyút. Ez megóvja a szivattyút a víz nélküli működés során adódó sérülésektől. Kikapcsolás után a RESET gomb megnyomásával aktiválható újra. Tiszta, szennyeződés és lerakódásmentes vízvezetékekben történő használatát javasoljuk, ellenkező esetben megfelelő szűrőt kell felszerelni, a készülék bemeneti részén.

Előnyök:

automata egységként használható szivattyúkhoz és hidrofor tartály nélküli vízművekhez (automata vízművek)
könnyű kezelhetőség
beépített visszacsapó szeleppel rendelkezik, amely megakadályozza a víz visszajutását a szivattyúba

Működés és alapadatok:
A manométerrel ellátott PC-13 a csatlakoztatáskor körülbelül 15 másodpercre elindítja a szivattyút. Ezután a szivattyú mindig akkor indul el, amikor eléri az üzemi nyomást abban a pillanatban, amikor a rendszerben a nyomás csökken, például amikor a szelepet kinyitják.
A manométerrel ellátott PC-13 más nyomáskapcsolókkal, vezérlőegységekkel ellentétben, amelyek egy bizonyos nyomás elérésekor kikapcsolnak, a minimális áramlási érték elérésekor kapcsol ki. Ha ez a feltétel teljesül, a készülék 7-15 másodperccel késlelteti a készülék leállítását. Ez csökkenti a szivattyú alacsony térfogatáram melletti indításának gyakoriságát.

Telepítés:
Az Automat PC-13 nyomásmérővel felszerelhető a szivattyú és az első vízvételi pont közötti bármely pontra úgy, hogy a készülék alján (a menetnél) található nyíl iránya a két 1” átmérőjű csatlakozás között megfelel a víz áramlási irányának. Biztosítani kell az elosztórendszer hidraulikus csatlakozásainak tökéletes tömítését. Ha 8 bar maximális megengedett nyomású szivattyút használ, akkor a PC-13 bemenetén nyomáscsökkentő szelepet kell felszerelni. A készülék gyárilag 1,5 bar nyomásra van beállítva, ami a legtöbb alkalmazáshoz optimális.

Kábelekkel együtt:

1 m-es kábel dugaljjal a hálózathoz való csatlakoztatáshoz
60 cm-es kábel a szivattyú csatlakoztatásához

Automata házi vízmű SCR-0,25 búvárszivattyúval BRIO PC-13-mal a következőket tartalmazza:

Búvárszivattyú SQIBO-0,75
PC-16 vezérlőegység
Szűkítő szelep vízhez 1"
Függesztő szerkezet a kábel hosszában
Csatlakozókészlet búvárszivattyúkhoz
Sárgaréz közcsavar 1"
Visszacsapó szelep 1"
Átmeneti darab külső menettel 32×1"
Átmeneti darab belső menettel 32×1"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Automata házi vízmű SCR-0,25 búvárszivattyúval, BRIO PC-13-mal + nyomáscsökkentő szelep, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 98244.66 Ft árával.

Az Automata házi vízmű SCR-0,25 búvárszivattyúval, BRIO PC-13-mal + nyomáscsökkentő szelep a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Automata házi vízmű búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Automata házi vízmű SCR-0,25 búvárszivattyúval, BRIO PC-13-mal + nyomáscsökkentő szelep beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Automata házi vízmű SCR-0,25  búvárszivattyúval, BRIO PC-13-mal + nyomáscsökkentő szelep

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Automata házi vízmű búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Automata házi vízmű SCR-0,25 búvárszivattyúval, BRIO PC-13-mal + nyomáscsökkentő szelep je 98244.66 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Automata házi vízmű SCR-0,25 búvárszivattyúval, BRIO PC-13-mal + nyomáscsökkentő szelep si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38979.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Automata házi vízmű búvárszivattyúval PRODO - Hasonló termékek: Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 3" STM 20, BRIO PC-13 – RTS, Automata házi vízmű SQIBO-0,37 búvárszivattyúval, BRIO PC-13-mal, Automata házi vízmű 3" 3Ti-20 RTS búvárszivattyúval WATER PASS 2-el, Automata házi vízmű búvárszivattyúval 3" STM 24 BRIO PC-13 + redukciós szeleppel – RTS