Automata házi vízmű SQIBO-0,75 búvárszivattyúval PC-16-tal + redukciós szeleppel

116 439 Ft

Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 115
Maximális áramlás (l/perc) 40
Merülési mélység (m) 10
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.75
Gyártó PRODO, Automata házi vízmű búvárszivattyúval, PRODO

Leírás Automata házi vízmű SQIBO-0,75 búvárszivattyúval PC-16-tal + redukciós szeleppel

Az automata házi vízmű SQIBO-0,75 búvárszivattyúval PC-16-tal leginkább szezonálisan használatos, főként öntözésre.
A
Annak érdekében, hogy ez az automata házi vízmű megbízhatóan működjön, ebben a készletben a vezérlőegység előtt redukálószelepet kell használni, amelyet max. nyomás 6 bar. A csomag része egy 1"-os vízcsökkentő szelep.
Az ivóvíz búvárszivattyúkat ipari, lakó- vagy mezőgazdasági épületek ivóvízzel való ellátására használják, amelyet nagyobb mélységből (több mint 8 méterről) nyernek vagy nagyobb távolságból táplálnak.
Az SQIBO – 0,75 búvárszivattyú, 3"-os (3 hüvelykes, átmérője 74 mm) orsós szivattyú szerkezetileg tartós, karbantartást nem igénylő szivattyúként készült, sokféle alkalmazással.
A búvárorsós szivattyú 3 – SQIBO – 0,75 ivóvíz és használati víz szivattyúzására szolgál. Az SQIBO – 0,75 búvárszivattyú praktikus és sokoldalú felhasználása elsősorban a méreteiben rejlik. Ez a keskeny szivattyú nagyon keskeny kutakban is használható. A búvárszivattyú alkalmas családi házak, nyaralók, nyaralók, iskolák és mezőgazdasági létesítmények vízvezetékeinek létesítésére, valamint permetezési és kerti öntözési víz ellátására. Az SQIBO – 0,75 búvárszivattyú kiválóan alkalmas egy búvárszivattyúval ellátott házi vízmű részeként is.
A PC-16 vezérlőegység nyomásmérővel, önvisszaállító szárazonfutással a szivattyú működésének ellenőrzésére, biztosítja a nyomáskapcsoló és/vagy hidrofor tartály működését, így lehetővé teszi a merülő vagy önfelszívó működésének automatizálását. , más szóval felületi szivattyúk. A nyomáseséstől és az elosztórendszerben a vízáramlás leállásától függően lehetővé teszi a szivattyú vagy vízmű automatikus működését.
A PC-16 vezérlőegységgel NINCS szükség hidrofor tartály, nyomáskapcsolóra vagy szárazonfutás elleni védelemre.
A nyomásmérővel ellátott PC-16 vezérlőegység szárazonfutás elleni védelemről gondoskodik – víz nélkül üzemelve kikapcsolja a szivattyút. Így megvédi a szivattyút az esetleges sérülésektől.
A PC-16 vezérlőegység kézi beavatkozás nélkül megpróbálja újraindítani a szivattyút. Ha még mindig nem áll rendelkezésre víz, a PC-16 kikapcsolja a szivattyút. Az adott ciklus naponta többször is megismételhető, ami előnyt jelenthet az automata öntözésnél.
Javasoljuk a PC-16 nyomásmérővel ellátott, szárazon futó önvisszaállító vezérlőegység használatát tiszta vízelosztó rendszerekben, szennyeződések és lerakódások nélkül, ellenkező esetben megfelelő szűrőt kell beépíteni a készülék elé.
A termék előnyei:

automatikus újraindítás szárazon futás esetén
szivattyúkkal együtt, azaz automataként használható
beépített elektromos aljzat a szivattyú csatlakoztatásához
automata otthoni vízadagoló búvárszivattyúval SQIBO-0.75 – a szivattyúra 3 év garancia van

Műszaki adatok:

Tápellátás:  230V
Max. áram:  10A; 1,3 kW
Max. megengedett nyomás:  10bar
Folyadék max. hőmérséklete:  55 °C
Csatlakozások:  bemenet / kimenet G 1"
1 m-es kábel dugaljjal a hálózathoz való csatlakoztatáshoz
dugalj a szivattyú csatlakoztatásához

Automatikus házi vízmű SQIBO-0.75 búvárszivattyúval PC-16-tal a következőket tartalmazza:

Búvárszivattyú SQIBO-0,75
PC-16 vezérlőegység
Szűkítő szelep vízhez 1"
Függesztő szerkezet a kábel hosszában
Csatlakozókészlet búvárszivattyúkhoz

Sárgaréz közcsavar 1"
Visszacsapó szelep 1"
Átmeneti darab külső menettel 32×1"

Átmeneti darab belső menettel 32×1"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Automata házi vízmű SQIBO-0,75 búvárszivattyúval PC-16-tal + redukciós szeleppel, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 116438.68 Ft árával.

Az Automata házi vízmű SQIBO-0,75 búvárszivattyúval PC-16-tal + redukciós szeleppel a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Automata házi vízmű búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Automata házi vízmű SQIBO-0,75 búvárszivattyúval PC-16-tal + redukciós szeleppel beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Automata házi vízmű SQIBO-0,75 búvárszivattyúval PC-16-tal + redukciós szeleppel

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Automata házi vízmű búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Automata házi vízmű SQIBO-0,75 búvárszivattyúval PC-16-tal + redukciós szeleppel je 116438.68 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Automata házi vízmű SQIBO-0,75 búvárszivattyúval PC-16-tal + redukciós szeleppel si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 40979.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Automata házi vízmű búvárszivattyúval PRODO - Hasonló termékek: Automata házi vízmű 2,5" STM 31 búvárszivattyúval BRIO PC-13 + redukciós szeleppel – RTS, Automata házi vízmű SQIBO-0,37 búvárszivattyúval, BRIO PC-13-mal, Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval BRIO PC-13 + reduktorszeleppel – RTS, Automata házi vízmű búvárszivattyúval 3" STM 28 BRIO PC-13 + redukciós szeleppel – RTS