AVANSA 100M gázérzékelő

14 949 Ft

Značka: Avansa

PARAMÉTEREK

Paraméter
Tápegység AC 220V 50Hz
Érzékenység 10% L.E.L. (Alsó robbanási határérték)
Válaszidő
Energia fogyasztás normál üzemmódban
Üzemi hőmérséklet -15°C – 50°C

Leírás AVANSA 100M gázérzékelő

Az AVANSA 100M gázérzékelő felszerelésével megelőzheti a mérgezést, fulladást, tüzet vagy robbanást. Az érzékelő még az életveszély előtt is képes észlelni a gáz felhalmozódását. Az észlelés helyi, vizuális és hallható.
Ha az érzékelő gázelektromágneses szelephez van csatlakoztatva, akkor gázszivárgás esetén kikapcsolható.
Technikai paraméterek:

Tápellátás:  AC 220V 50Hz
Érzékenység:  10% L.E.L. (Alsó robbanási határérték)
Válaszidő:  <30 mp
Áramfelvétel:  normál üzemmódban <1,5 W – riasztás 3 W
Működési hőmérséklet:  -15°C – 50°C,
Páratartalom:  <97% RH (relatív páratartalom)
Figyelmeztető hangerő:  > 90 dB (decibel) az érzékelőtől 1 m távolságra
Csatlakozási lehetőség:  12V DC mágnesszelephez
Polaritás:  fehér vezeték (+) pozitív, fekete vezeték (-) negatív
Súly:  250 g
Kimutatható gázok:  földgáz (metán), LPG (bután, propán)

Értékelés

Bemutatjuk önnek az AVANSA 100M gázérzékelő, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 14949.17 Ft árával.

Az AVANSA 100M gázérzékelő a(z) Avansa tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Tartalék tápegységek keringető szivattyúkhoz területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az AVANSA 100M gázérzékelő beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

AVANSA 100M gázérzékelő

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Tartalék tápegységek keringető szivattyúkhoz kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za AVANSA 100M gázérzékelő je 14949.17 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S AVANSA 100M gázérzékelő si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 40728.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Tartalék tápegységek keringető szivattyúkhoz Avansa - Hasonló termékek: Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 700W 12V, Tartalék tápegység keringtető szivattyúkhoz AVANSA UPS 500W 12V, Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 700W 12V + akkumulátor, Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 500W + akkumulátor