Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 700W 12V

140 633 Ft

Značka: Avansa

PARAMÉTEREK

Paraméter
Maximális teljesítmény 1000 VA
Maximális névleges teljesítmény 700W
Fő bemeneti tápegység 150 – 270 VCA
Bemeneti frekvencia 50 – 60 Hz
Kimeneti teljesítmény 207 – 241 VCA

Leírás Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 700W 12V

Ez a termék a professzionális automatikus szünetmentes tápegységek (UPS) csoportjába tartozik, amelyeket kifejezetten szilárd tüzelésű kazánok hálózati áramkimaradás esetén történő folyamatos ellátására terveztek és gyártottak. Áramkimaradás esetén a szünetmentes tápegység (UPS) azonnali akkumulátoros tápellátást biztosít, így a keringető szivattyúk továbbra is működnek, és a kazán biztonságosan lehűl.
Ez a tartalék tápegység használható más elektromos készülékek működtetésére, amelyek stabilitást és az elektromos áram stabil paramétereit igénylik. Ezt a terméket nem szabad átalakítóként használni (korlátlan működéssel 12 V-os akkumulátorról). Ennek az eszköznek a fő jellemzője a bemeneti teljesítménygörbe, amikor akkumulátorról működik. A görbe egy tiszta szinusz, amely megegyezik az Ön házának fő áramforrásával. Ha az otthoni fő áramellátás be van kapcsolva, a tartalék tápegység tölti az akkumulátort, és biztosítja az akkumulátor hosszú élettartamát. A szünetmentes tápegység (UPS) csak külső 12 V-os akkumulátorral működik (az 1050 W-os modellnél 24 V-os akkumulátorral). Csak ólomakkumulátort szabad használni, mivel a tartalék tápegység az ilyen típusú akkumulátor töltésére szolgál. Zselés akkumulátorok használata nem javasolt.
FIGYELEM! A tartalék tápegység csatlakoztatásakor vegye le a fémből készült tárgyakat (pl. karkötők, láncok, órák, gyűrűk stb.). Abból az okból, hogy előfordulhat rövidzárlat, és ezt követően a fémes anyagok megolvadhatnak a felhasználó testén. Ügyeljen a polaritásra az akkumulátor csatlakoztatásakor: a piros (+ pozitív) kábel a + kapocshoz, a fekete (-negatív) vezeték pedig a – kapocshoz csatlakozik. A kábel csatlakoztatására az akkumulátor pólusaihoz fém csatlakozókat használnak. Csatlakoztatás előtt ajánlatos az akkumulátor érintkezőit kefével megtisztítani. Húzza meg a csatlakozót egy villáskulccsal, hogy biztosítsa a szilárd érintkezést.
A szünetmentes tápegységet (UPS) száraz helyen, nedvességtől, víztől vagy hótól távol helyezze el. A szünetmentes tápegység (UPS) telepítési helyének elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy ne akadályozza a szünetmentes tápegység hűtőrendszerét. Ezen túlmenően ennek a helynek mentesnek kell lennie portól vagy szénportól, amely elzárhatja a tartalék tápegység ventilátorát. A telepítés helyénének jól szellőztethetőnek kell lennie, hogy elkerülhető legyen a rendszer túlmelegedése. Az áramütés elkerülése érdekében győződjön meg arról, hogy minden kábel jó állapotban van, és nem tartalmaz szigetelés nélküli alkatrészeket. A szünetmentes tápegység (UPS) működése szikrát okozhat. A tartalék tápegységet nem szabad gyúlékony környezetbe telepíteni.
FIGYELEM! A szünetmentes tápegység (UPS) csak akkor működik, ha külső akkumulátorhoz csatlakozik. Akkumulátor csatlakoztatása nélkül nem szabad használni. Az akkumulátor csatlakoztatása után csatlakoztassa a hálózati kábelt egy hálózati aljzathoz (230V, 50 Hz). Csatlakoztassa a tápegység hátulján lévő eszközt, amelyet áramkimaradás esetén működtetni szeretne. Kövesse az alábbi lépéseket: csatlakoztassa az akkumulátort, csatlakoztassa a fő tápegységet, majd csatlakoztassa a fogyasztót (eszközt) a szünetmentes tápegységhez (UPS). A tápellátás bekapcsolásához nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot (ON / OFF) 4 másodpercig.
A rendszer működése a hálózati feszültség akkumulátor állapotának automatikus észlelésével kezdődik. Ha az akkumulátor feszültsége 10,8 V alá esik, lehetséges, hogy az akkumulátor megsérült és nem indítható.
Áramkimaradás esetén, vagy ha paraméterei nincsenek a normál tartományon belül, a szünetmentes tápegység (UPS) automatikusan akkumulátorra kapcsol. A tartalék tápegység akkumulátorra kapcsolása megjelenik a tartalék tápegység (UPS) kijelzőjén. A készülék (UPS) hangjelzéssel is jelzi a tartalék tápegység (UPS) akkumulátorra kapcsolását.
Amikor az akkumulátor feszültsége a minimális érték alá csökken (az akkumulátor lemerült), a szünetmentes tápegység (UPS) növeli a figyelmeztető hang frekvenciáját, és leválasztja a tápellátást.
Ha a szünetmentes tápegységre (UPS) csatlakoztatott berendezés 110%-kal meghaladja a maximális teljesítményt, a szünetmentes tápegység (UPS) szaggatott hangjelzést ad ki, és automatikusan kikapcsol. Induktív berendezéseknél (pl. vízszivattyúk és villanymotorok) a szünetmentes tápegység (UPS) maximális teljesítményének 50%-áig javasolt a berendezést használni, mivel az indukciós berendezéseknek indításkor dupla teljesítményértékre lehet szükségük.
FIGYELEM! Veszély! Működés közben ne érintse meg az akkumulátor érintkezőit.
A szünetmentes tápegység (UPS) leállításához tartsa lenyomva a BE/KI gombot 4 másodpercig. A tartalék forrás ezután sípol és leáll. Az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében ajánlatos legalább 2 havonta egyszer lefuttatni egy üres és teljes akkumulátorciklust. Akkor is hajtsa végre ezt a műveletet, ha 2 hónapon belül nem volt kimaradás, és az akkumulátor mindig teljesen fel volt töltve.
FIGYELEM! Ez csak egy biztonsági berendezés, amelyet csak áramszünet esetén használnak. Kérjük, hogy használat közben ne hagyja a készüléket üzemanyag közelében.

100 W fogyasztás esetén:

A tartalék akkumulátor (UPS) 65 Ah-s akkumulátorral 3,5 órán keresztül működik.
A tartalék akkumulátor (UPS) 120 Ah-s akkumulátorral 6,5 órán keresztül működik.
A tartalék akkumulátor (UPS) 150 Ah-s akkumulátorral 8 órán keresztül működik.

200 W fogyasztás esetén:

A tartalék akkumulátor (UPS) 65 Ah-s akkumulátorral 2 órán keresztül működik.
A tartalék akkumulátor (UPS) 120 Ah-s akkumulátorral 3 órán keresztül működik.
A tartalék akkumulátor (UPS) 150 Ah-s akkumulátorral 4 órán keresztül működik.

300 W fogyasztás esetén:

A tartalék akkumulátor (UPS) 65 Ah-s akkumulátorral 1,5 órán keresztül működik.
A tartalék akkumulátor (UPS) 120 Ah-s akkumulátorral 2,5 órán keresztül működik.
A tartalék akkumulátor (UPS) 150 Ah-s akkumulátorral 3 órán keresztül működik

Technikai paraméterek:

Maximális teljesítmény: 1000 VA
Maximális névleges teljesítmény: 700W
Fő bemeneti tápegység: 150 – 270 VCA
Bemeneti frekvencia: 45 – 65 Hz
Kimeneti teljesítmény: 207 – 241 VCA
Bemeneti frekvencia: 50 – 60 Hz
Kapcsolási idő: 4ms
Akkumulátor kapacitása: 12V DC
Túlterhelés elleni védelem: 110%, 130% (30 másodperc)
Üresjárati fogyasztás: 22W
Méretek (Ma / Szé / Mé): 18,5×14,5×34 cm
A tartalék tápellátás olyan készülékekhez alkalmas, melyek max. összteljesítménye nem haladja meg a 350 W-t.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 700W 12V, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 140633.45 Ft árával.

Az Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 700W 12V a(z) Avansa tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Tartalék tápegységek keringető szivattyúkhoz területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 700W 12V beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 700W 12V

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Tartalék tápegységek keringető szivattyúkhoz kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 700W 12V je 140633.45 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 700W 12V si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 40743.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Tartalék tápegységek keringető szivattyúkhoz Avansa - Hasonló termékek: Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 700W 12V, Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 500W 12V + akkumulátor, Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 700W 12V + akkumulátor, Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 1050W 24V + 2 akkumulátor