Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 1050W 24V + 2 akkumulátor

242 259 Ft

Značka: Avansa

PARAMÉTEREK

Paraméter
Maximális teljesítmény 1500 VA
Maximális névleges teljesítmény 1050W
Fő bemeneti tápegység 150-270 VAC
Bemeneti frekvencia 50-60 Hz
Kimeneti teljesítmény 207 – 241 VCA

Leírás Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 1050W 24V + 2 akkumulátor

Ez a tartalék forrás használható más elektromos készülékek működésének biztosítására, amelyek stabilitást és stabil villamos energia paramétereket igényelnek. Átalakítóként azonban nem használható (12 V-os elemről korlátlan működéssel).
Ennek az eszköznek a fő jellemzője a bemeneti teljesítménygörbe, amikor akkumulátorról működik. A görbe egy tiszta szinuszhullám, megegyezik a házából származó hálózati áramforrással. Ha az otthoni fő áramellátás be van kapcsolva, a tartalék forrás tölti az akkumulátort, és biztosítja annak hosszú élettartamát. A tartalék tápegység (UPS) csak külső 12 V-os akkumulátorral működik (az 1050 W-os modellnél 24 V-os akkumulátorral). Csak ólom-savas típusú akkumulátort szabad használni, mivel a tartalék tápegység az ilyen típusú akkumulátor töltésére szolgál. Gélelemek használata nem javasolt.
FIGYELEM! A tartalék tápegység csatlakoztatásakor vegye le a fémtárgyakat (pl. karkötők, láncok, órák, gyűrűk stb.). Annak a ténynek köszönhetően, hogy az elektromos áram rövidzárlatát és az azt követő fémanyagok kijutását a fogyasztó testére. Az akkumulátor csatlakoztatásakor tartsa be a polaritást: piros (+pozitív) – a kábel a + terminálra csatlakozik és fekete (-negatív) – a vezeték a – terminálra csatlakozik. Fém csatlakozókat használnak a kábel csatlakoztatására az akkumulátor pólusaihoz. Csatlakoztatás előtt ajánlatos az akkumulátor érintkezőit kefével megtisztítani. Húzza meg a csatlakozót egy villáskulccsal, hogy biztosítsa a szilárd érintkezést.
A szünetmentes tápegységet (UPS) száraz helyen, nedvességtől mentesen, víztől és hótól távol helyezze el. Az UPS telepítési helyének elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy ne akadályozza az UPS hűtőrendszerét. Ezenkívül a területnek mentesnek kell lennie portól vagy szénportól, amely elzárhatja a tartalék ventilátort. A telepítés helyének jól szellőzőnek kell lennie, hogy elkerülje a rendszer túlmelegedését. Az áramütés elkerülése érdekében ellenőrizze, hogy minden kábel jó állapotban van-e, és nem tartalmaz-e szigeteletlen alkatrészeket. A szünetmentes tápegység (UPS) használata szikrázást okozhat. A tartalék forrást nem szabad gyúlékony környezetbe telepíteni.
FIGYELEM! A szünetmentes tápegység (UPS) csak akkor működik, ha külső akkumulátorhoz csatlakozik. Az akkumulátor csatlakoztatása nélkül nem szabad használni. Az akkumulátor csatlakoztatása után csatlakoztassa a fő tápkábelt a hálózat földelt aljzatába (230V, 50 Hz). A tápegység hátulján csatlakoztathatja azt a berendezést, amelyet áramkimaradás esetén működtetni szeretne. A következő sorrendben járjon el: csatlakoztassa az akkumulátort, csatlakoztassa a fő tápegységet, majd csatlakoztassa a fogyasztót (készüléket) a szünetmentes tápegységhez (UPS). A forrás bekapcsolásához nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot (ON/OFF) 4 másodpercig.
A rendszer működése a hálózati feszültség akkumulátorállapotának automatikus észlelésével kezdődik. Ha az akkumulátor feszültsége 10,8 V alá esik, lehetséges, hogy az akkumulátor megsérült és nem indítható.
Áramkimaradás esetén, vagy ha paraméterei nem a normál tartományon belül vannak, a tartalék áramforrás (UPS) automatikusan akkumulátorra kapcsol. A tartalék akkumulátorra váltása a szünetmentes tápegység (UPS) kijelzőjén látható. A tartalék forrás (UPS) akkumulátorra kapcsolását a készülék (UPS) hangjelzéssel is bejelenti.
FIGYELEM! Ez csak egy biztonsági berendezés, amelyet csak áramkimaradás esetén használnak. A készülék használata közben ne hagyja üzemanyag közelében.
Műszaki adatok:

maximális teljesítmény:  1500 VA
maximális névleges teljesítmény:  1050W
fő bemeneti teljesítmény:  150-270 VAC
bemeneti frekvencia:  45-65 Hz
kimeneti teljesítmény:  207-241 VAC
bemeneti frekvencia:  50-60 Hz
kapcsolási idő:  <4ms
akkumulátor kapacitása:  24V DC
túlterhelés elleni védelem:  110%, 130% (30 másodperc)
fogyasztás üresjáratban:  22W
méretek (Ma/Szé/Mé):  18,5×14,5×34 cm
a tartalék áramforrás maximum 500 W összteljesítményű készülékekhez alkalmas

100 W fogyasztás esetén:

a tartalék tápegység (UPS) 65 Ah-s akkumulátorral 3,5 órán keresztül működik
a tartalék tápegység (UPS) 120 Ah-s akkumulátorral 6,5 órán keresztül működik
a tartalék tápegység (UPS) 150 Ah-s akkumulátorral 8 órán keresztül működik

200 W fogyasztás esetén:

a tartalék tápegység (UPS) 65 Ah-s akkumulátorral 2 órán keresztül működik
a tartalék tápegység (UPS) 120 Ah-s akkumulátorral 3 órán keresztül működik
a tartalék tápegység (UPS) 150 Ah-s akkumulátorral 4 órán keresztül működik

300 W fogyasztás esetén:

a tartalék tápegység (UPS) 65 Ah-s akkumulátorral 1,5 órán keresztül működik
a tartalék tápegység (UPS) 120 Ah-s akkumulátorral 2,5 órán keresztül működik
a tartalék tápegység (UPS) 150 Ah-s akkumulátorral 3 órán keresztül működik

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 1050W 24V + 2 akkumulátor, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 242258.85 Ft árával.

Az Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 1050W 24V + 2 akkumulátor a(z) Avansa tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Tartalék tápegységek keringető szivattyúkhoz területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 1050W 24V + 2 akkumulátor beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 1050W 24V + 2 akkumulátor

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Tartalék tápegységek keringető szivattyúkhoz kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 1050W 24V + 2 akkumulátor je 242258.85 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 1050W 24V + 2 akkumulátor si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 117509.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Tartalék tápegységek keringető szivattyúkhoz Avansa - Hasonló termékek: Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 700W 12V + akkumulátor, Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 700W 12V, AVANSA 100M gázérzékelő, Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 500W 12V + akkumulátor