Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 500W 12V + akkumulátor

146 971 Ft

Značka: Avansa

PARAMÉTEREK

Paraméter
Maximális teljesítmény 800 VA
Maximális névleges teljesítmény 500W
Fő bemeneti tápegység 150 – 270 VCA
Bemeneti frekvencia 50 – 60 Hz
Kimeneti teljesítmény 207 – 241 VCA

Leírás Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 500W 12V + akkumulátor

Ez a tartalék forrás használható más elektromos készülékek működésének biztosítására, amelyek stabilitást és stabil villamos energia paramétereket igényelnek. Ezt a terméket nem szabad átalakítóként használni (korlátlan működéssel 12 V-os elemről).
Ennek az eszköznek a fő jellemzője a bemeneti teljesítménygörbe, amikor akkumulátorról működik. A görbe egy tiszta szinuszhullám, megegyezik a házából származó hálózati áramforrással. Amikor a fő áramellátás be van kapcsolva a házból, a tartalék tápegység tölti az akkumulátort, és biztosítja az akkumulátor hosszú élettartamát. A tartalék tápegység (UPS) csak külső 12 V-os akkumulátorral működik (az 1050 W-os modellnél 24 V-os akkumulátorral). Csak ólom-savas típusú akkumulátort szabad használni, mivel a tartalék tápegység az ilyen típusú akkumulátor töltésére szolgál. Gélelemek használata nem javasolt.
FIGYELEM! A tartalék tápegység csatlakoztatásakor vegye le a fémtárgyakat (pl. karkötők, láncok, órák, gyűrűk stb.). Annak a ténynek köszönhetően, hogy az elektromos áram rövidzárlatát és az azt követő fémanyagok kijutását a fogyasztó testére. Az akkumulátor csatlakoztatásakor ügyeljen a polaritásra: a piros (+pozitív) vezetéket a +, a fekete (-negatív) vezetéket a – terminálra kell csatlakoztatni. Fém csatlakozókat használnak a kábel csatlakoztatására az akkumulátor pólusaihoz. Csatlakoztatás előtt ajánlatos az akkumulátor érintkezőit kefével megtisztítani. Húzza meg a csatlakozót egy villáskulccsal, hogy biztosítsa a szilárd érintkezést.
A szünetmentes tápegységet (UPS) száraz helyen, nedvességtől mentesen, víztől és hótól távol helyezze el. Az UPS telepítési helyének elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy ne akadályozza az UPS hűtőrendszerét. Ezenkívül a területnek mentesnek kell lennie portól vagy szénportól, amely elzárhatja a tartalék ventilátort. A telepítés helyének jól szellőzőnek kell lennie, hogy elkerülje a rendszer túlmelegedését. Az áramütés elkerülése érdekében ellenőrizze, hogy minden kábel jó állapotban van-e, és nem tartalmaz-e szigeteletlen alkatrészeket. A szünetmentes tápegység (UPS) használata szikrázást okozhat. A tartalék forrást nem szabad gyúlékony környezetbe telepíteni.
FIGYELEM! A szünetmentes tápegység (UPS) csak akkor működik, ha külső akkumulátorhoz csatlakozik. Az akkumulátor csatlakoztatása nélkül nem szabad használni. Az akkumulátor csatlakoztatása után csatlakoztassa a fő tápkábelt a hálózat földelt aljzatába (230V, 50 Hz). A tápegység hátulján csatlakoztathatja azt a berendezést, amelyet áramkimaradás esetén működtetni szeretne. A következő sorrendben járjon el: csatlakoztassa az akkumulátort, csatlakoztassa a fő tápegységet, majd csatlakoztassa a fogyasztót (készüléket) a szünetmentes tápegységhez (UPS). A forrás bekapcsolásához nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot (ON/OFF) 4 másodpercig.
A rendszer működése a hálózati feszültség akkumulátorállapotának automatikus észlelésével kezdődik. Ha az akkumulátor feszültsége 10,8 V alá csökken, előfordulhat, hogy az akkumulátor megsérült és nem indítható Áramkimaradás esetén, vagy ha paraméterei nem a normál tartományon belül vannak, a tartalék tápegység (UPS) automatikusan átkapcsol az akkumulátorhoz. A tartalék akkumulátorra váltása a szünetmentes tápegység (UPS) kijelzőjén látható. A tartalék forrás (UPS) akkumulátorra kapcsolását a készülék (UPS) hangjelzéssel is bejelenti.
Amikor az akkumulátor feszültsége a minimális érték alá esik (az akkumulátor lemerült), az UPS növeli a figyelmeztető hang frekvenciáját és leválasztja a tápellátást.
Abban az esetben, ha az UPS-hez csatlakoztatott berendezés 110%-kal túllépi a maximális teljesítményt, az UPS szaggatott hangjelzést kezd kibocsátani, és automatikusan leáll. Induktív készülékeknél (pl. vízszivattyúk és villanymotorok) a szünetmentes tápegység (UPS) maximális teljesítményének 50%-áig ajánlott a készüléket használni, mivel az induktív eszközök indításkor kétszeres teljesítményértéket igényelhetnek.
FIGYELEM! Veszély! Működés közben ne érintse meg az akkumulátor érintkezőit.
Az UPS leállításához tartsa lenyomva a BE/KI gombot 4 másodpercig. Ezután a biztonsági mentési forrás sípol, és leáll. Az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében ajánlatos legalább 2 havonta egyszer végrehajtani az akkumulátor üres és teljes töltési ciklusát. Ezt a műveletet akkor is végezze el, ha 2 hónapja nem volt kimaradás, és az akkumulátor még mindig teljesen fel van töltve.
FIGYELEM! Ez csak egy biztonsági berendezés, amelyet csak áramkimaradás esetén használnak. A készülék használata közben ne hagyja üzemanyag közelében.
Ez a készlet 45Ah-s akkumulátort tartalmaz.

Műszaki adatok:

maximális teljesítmény: 800 VA
maximális névleges teljesítmény: 500W
fő bemeneti teljesítmény: 150-270 VAC
bemeneti frekvencia: 45-65 Hz
kimeneti teljesítmény: 207-241 VAC
bemeneti frekvencia: 50-60 Hz
kapcsolási idő: <4ms
akkumulátor kapacitása: 12V DC
túlterhelés elleni védelem: 110% 130% (30 másodperc)
fogyasztás üresjáratban: 22W
méretek (Ma/Szé/Mé): 18,5×14,5×34 cm
a tartalék áramforrás maximum 250 W összteljesítményű készülékekhez alkalmas

A tartalék tápegység nem tartalmazza az akkumulátort!
A professzionális automatikus tartalék tápegységek (UPS) csoportjába tartozik, amelyeket kifejezetten szilárd tüzelésű kazánok fő áramkimaradása esetén történő folyamatos tápellátására terveztek és gyártottak. Áramkimaradás esetén a szünetmentes tápegység (UPS) azonnali akkumulátoros tápellátást biztosít, működésben tartja a keringető szivattyúkat és biztonságosan hűti a kazánt.

Főbb funkciók:

A szünetmentes tápegység (UPS) leáll, ha az akkumulátor lemerül. Ha az akkumulátor lemerül 10,8 V-ra, a tartalék tápegység megszakítja a tápellátást, hogy megakadályozza az akkumulátor tönkremenetelét.
Túlterhelés elleni védelem: Ha az UPS terhelése meghaladja a névleges teljesítmény 110%-át, az UPS leáll a károsodás elkerülése érdekében.
Rövidzárlat elleni védelem: Rövidzárlat esetén a szünetmentes tápegység (UPS) leáll. – Feszültségszabályozó (AVR) biztosítja az eszközök állandó feszültségét adott intervallumon belül. Akkumulátor bekapcsolva: a rendszer akkumulátorra kapcsol, és folyamatos áramellátást biztosít a készülék számára.
Automatizálás: ha nem szabványos tápegység van a hálózatban, akkor a tartalék forrás automatikusan akkumulátorra vált. – Konverzió egy feladat elindításához: bizonyos esetekben az UPS névleges teljesítményénél nagyobb indítóteljesítmény szükséges. Ebben az esetben a szünetmentes tápegység (UPS) úgy oldja meg ezt a problémát, hogy kapacitásának 110%-át ellátja. A kapacitás feltöltése után kikapcsol.
Nagy töltőáram: a kezdeti töltőáram körülbelül 10A. Rövidebb idő alatt tölti fel az akkumulátort, mint a hagyományos töltők.
Készenléti akkumulátor megőrzése: Miután az akkumulátor teljesen feltöltődött, a szünetmentes tápegység (UPS) folyamatosan töltve tartja az akkumulátort. Az optimális eredmény elérése érdekében az akkumulátor kapacitása a következő értéktartományba esik: 40 Ah -150 Ah. Ne használjon 40 Ah-nál kisebb kapacitású akkumulátort, mivel az UPS kezdeti töltőárama (10 A-ig) csökkentheti az élettartamot.

100 W fogyasztás esetén:

a tartalék tápegység (UPS) 65 Ah-s akkumulátorral 3,5 órán keresztül működik
a tartalék tápegység (UPS) 120 Ah-s akkumulátorral 6,5 órán keresztül működik
a tartalék tápegység (UPS) 150 Ah-s akkumulátorral 8 órán keresztül működik

200 W fogyasztás esetén:

a tartalék tápegység (UPS) 65 Ah-s akkumulátorral 2 órán keresztül működik
a tartalék tápegység (UPS) 120 Ah-s akkumulátorral 3 órán keresztül működik
a tartalék tápegység (UPS) 150 Ah-s akkumulátorral 4 órán keresztül működik

300 W fogyasztás esetén:

a tartalék tápegység (UPS) 65 Ah-s akkumulátorral 1,5 órán keresztül működik
a tartalék tápegység (UPS) 120 Ah-s akkumulátorral 2,5 órán keresztül működik
a tartalék tápegység (UPS) 150 Ah-s akkumulátorral 3 órán keresztül működik

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 500W 12V + akkumulátor, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 146970.75 Ft árával.

Az Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 500W 12V + akkumulátor a(z) Avansa tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Tartalék tápegységek keringető szivattyúkhoz területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 500W 12V + akkumulátor beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 500W 12V + akkumulátor

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Tartalék tápegységek keringető szivattyúkhoz kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 500W 12V + akkumulátor je 146970.75 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 500W 12V + akkumulátor si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38264.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Tartalék tápegységek keringető szivattyúkhoz Avansa - Hasonló termékek: Tartalék tápegység keringtető szivattyúkhoz AVANSA UPS 500W 12V, Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 300W 12V + akkumulátor, Tartalék tápegység keringtető szivattyúkhoz AVANSA UPS 300W 12V, Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 300W 12V + akkumulátor