Az AOP-60 olajszivattyú komplett készlet

178 336 Ft

Cikkszám: 40064 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 30
Maximális áramlás (l/perc) 60
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.37
Gyártó IBO
Szivattyú kialakítása – feszültség (V) 230

Leírás Az AOP-60 olajszivattyú komplett készlet

Az AOP-60 szivattyúkészlet olaj és gázolaj szivattyúzására szolgál.

A készlet a következőkből áll:
– szivattyúk
– szívótömlő
– tömlő nyomópisztollyal

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Az AOP-60 olajszivattyú komplett készlet, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 178335.94 Ft árával.

Az Az AOP-60 olajszivattyú komplett készlet a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Olajszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Az AOP-60 olajszivattyú komplett készlet beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Az AOP-60 olajszivattyú komplett készlet

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Olajszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Az AOP-60 olajszivattyú komplett készlet je 178335.94 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Az AOP-60 olajszivattyú komplett készlet si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 40064.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Olajszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Olajszivattyú AOP-55, Olajszivattyú AOP-55 rendszer, Olajszivattyú AOP-55, Olajszivattyú AOP-60