Olajszivattyú AOP-60

55 932 Ft

Cikkszám: 40061 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 30
Maximális áramlás (l/perc) 60
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.37
Gyártó IBO
Szivattyú kialakítása – feszültség (V) 230

Leírás Olajszivattyú AOP-60

Az AOP-60 szivattyú egy dízel üzemanyag, fűtőolaj és biodízel szivattyúzására tervezett lapátos szivattyú.

A szivattyú a motor tekercsébe szerelt hővédelemmel van felszerelve.
A szivattyúk "by-pass" típusú áramlási szeleppel vannak felszerelve.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Olajszivattyú AOP-60, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 55932.07 Ft árával.

Az Olajszivattyú AOP-60 a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Olajszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Olajszivattyú AOP-60 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Olajszivattyú AOP-60

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Olajszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Olajszivattyú AOP-60 je 55932.07 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Olajszivattyú AOP-60 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 40061.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Olajszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Olajszivattyú AOP-55 rendszer, Olajszivattyú AOP-55, Az AOP-60 olajszivattyú komplett készlet, Olajszivattyú AOP-55