Benzmotoros vízszivattyú BZP-20 + 6m szívócső és iszaptömlő 20m.

173 487 Ft

Cikkszám: 120049 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 30
Maximális áramlás (l/perc) 600
Merülési mélység (m) 7
Szivattyú teljesítménye (kW) 6.5
Gyártó IBO, Benzinmotoros szivattyúk, IBO

Leírás Benzmotoros vízszivattyú BZP-20 + 6m szívócső és iszaptömlő 20m.

A H-BZP-20 benzinmotoros szivattyú ideális eszköz a víz szivattyúzására olyan helyeken, ahol nem férünk hozzá az áramhoz.
A H-BZP-20 benzines vízszivattyú alkalmas minden háztartásban, mezőgazdaságban, cégeknél, és árvízi területeken is használható. A szivattyút csapvíz, földalatti, esővíz és klórozott medencevíz öntözésére, nyomásnövelésére, szivattyúzására és szivattyúzására tervezték. A nagyszerű kialakítás a kis méreteket és a nagy hatékonyságot ötvözi.
A szivattyúban lévő szivattyúelem öntöttvasból készült, ami ellenáll a nagy terhelésnek és a hosszú távú használatnak. Minden alkatrészt egy speciálisan kialakított keretre szereltek fel, amely fekete védőréteggel bevont acélcsövekből készült.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Benzmotoros vízszivattyú BZP-20 + 6m szívócső és iszaptömlő 20m., amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 173487.08 Ft árával.

Az Benzmotoros vízszivattyú BZP-20 + 6m szívócső és iszaptömlő 20m. a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Benzinmotoros szivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Benzmotoros vízszivattyú BZP-20 + 6m szívócső és iszaptömlő 20m. beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Benzmotoros vízszivattyú BZP-20 + 6m szívócső és iszaptömlő 20m.

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Benzinmotoros szivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Benzmotoros vízszivattyú BZP-20 + 6m szívócső és iszaptömlő 20m. je 173487.08 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Benzmotoros vízszivattyú BZP-20 + 6m szívócső és iszaptömlő 20m. si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 120049.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Benzinmotoros szivattyúk IBO - Hasonló termékek: H-BZP-20 benzinmotoros szivattyú, Benzinmotoros szivattyú BZP-30, BZP-20 benzinmotoros szivattyú, BZP-10 benzinmotoros szivattyú