H-BZP-20 benzinmotoros szivattyú

173 487 Ft

Cikkszám: 40095 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 70
Maximális áramlás (l/perc) 600
Merülési mélység (m) 7
Szivattyú teljesítménye (kW) 6.5
Gyártó IBO, Benzinmotoros szivattyúk, IBO

Leírás H-BZP-20 benzinmotoros szivattyú

A H-BZP-20 benzinmotoros szivattyú ideális eszköz a víz szivattyúzására olyan helyeken, ahol nem férünk hozzá az áramhoz.
A H-BZP-20 benzines vízszivattyú alkalmas minden háztartásban, mezőgazdaságban, cégeknél, és árvízi területeken is használható. A szivattyút csapvíz, földalatti, esővíz és klórozott medencevíz öntözésére, nyomásnövelésére, szivattyúzására és szivattyúzására tervezték. A nagyszerű kialakítás a kis méreteket és a nagy hatékonyságot ötvözi.
A szivattyúban lévő szivattyúelem öntöttvasból készült, ami ellenáll a nagy terhelésnek és a hosszú távú használatnak. Minden alkatrészt egy speciálisan kialakított keretre szereltek fel, amely fekete védőréteggel bevont acélcsövekből készült.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az H-BZP-20 benzinmotoros szivattyú, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 173487.08 Ft árával.

Az H-BZP-20 benzinmotoros szivattyú a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Benzinmotoros szivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az H-BZP-20 benzinmotoros szivattyú beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

H-BZP-20 benzinmotoros szivattyú

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Benzinmotoros szivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za H-BZP-20 benzinmotoros szivattyú je 173487.08 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S H-BZP-20 benzinmotoros szivattyú si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 40095.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Benzinmotoros szivattyúk IBO - Hasonló termékek: Benzmotoros vízszivattyú BZP-20 + 6m szívócső és iszaptömlő 20m., BZP-20 benzinmotoros szivattyú, Benzinmotoros szivattyú H-BZP-30, Benzinmotoros szivattyú BZP-30