Betét 10" LA-SX szenes leszerelhető

6 107 Ft

Cikkszám: 17013 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Max. teplota:  45°C
Max. prietok (l/h): 500
Rozmery (mm): 252 x 70 x 28
Životnosť 6-12 mesiacov
Gyártó Atlas Filtri, Betétek 10" SENIOR szűrőbe, Atlas Filtri

Leírás Betét 10" LA-SX szenes leszerelhető

A 10"-os LA-SX betét kiküszöböli a víz nemkívánatos szagát és ízét, amelyet a klór és más szerves anyagok okoznak. Eltávolítja a peszticideket, rovarirtó szereket és a klór oldószereket.
Otthoni felhasználás: A víz alapos kezelése klórból. Nem csak ivásra és főzésre, hanem zuhanyozásra és fürdésre is alkalmas.
Műszaki felhasználás: Klóros kezelés az élelmiszer-, vegy- és gyógyszeriparban, fordított ozmózisos egységek előkezelése.

Értesítés:
Mielőtt először használná a szűrőt ezzel a betéttel, javasoljuk, hogy öblítse ki az "LA" szűrőbetétet kb. 3-5 l vízzel, és hagyja, hogy ez a víz a lefolyóba folyjon.Az öblítés során az aktív szén apró részecskéi kimosódhatnak, amelyek a töltelék szállítás közbeni széttöredezése következtében keletkeztek. Ez a jelenség csak egyszer fordul elő, és a jövőben nem fog megismétlődni. A betét továbbra is megbízhatóan ellátja funkcióját.

Műszaki információk:

Átlagos élettartam:
     6-12 hónap

Karbantartás:
     nincs

Max. Üzemi hőmérséklet:
     45°C

Max. folyam:
     500L/h.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Betét 10" LA-SX szenes leszerelhető, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 6107.43 Ft árával.

Az Betét 10" LA-SX szenes leszerelhető a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Betétek 10" SENIOR szűrőbe területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Betét 10" LA-SX szenes leszerelhető beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Betét 10" LA-SX szenes leszerelhető

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Betétek 10" SENIOR szűrőbe kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Betét 10" LA-SX szenes leszerelhető je 6107.43 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Betét 10" LA-SX szenes leszerelhető si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 17013.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szűrőbetétek 10" SENIOR Atlas Filtri - Hasonló termékek: Mechanikai betét 10" CPP sima 25mcr, Betét HA 10SX TS polifoszfát golyókkal, Mechanikus betét 10" FA 5mcr tekercselt, Mechanickai betét 10" FA 25mcr tekercselt