Betét 10" LA-SX szenes leszerelhető

6 100 Ft

Cikkszám: 17013 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Max. teplota:  45°C
Max. prietok (l/h): 500
Rozmery (mm): 252 x 70 x 28
Životnosť 6-12 mesiacov
Gyártó Atlas Filtri

Leírás Betét 10" LA-SX szenes leszerelhető

A 10"-os LA-SX betét kiküszöböli a víz nemkívánatos szagát és ízét, amelyet a klór és más szerves anyagok okoznak. Eltávolítja a peszticideket, rovarirtó szereket és a klór oldószereket.
Otthoni felhasználás: A víz alapos kezelése klórból. Nem csak ivásra és főzésre, hanem zuhanyozásra és fürdésre is alkalmas.
Műszaki felhasználás: Klóros kezelés az élelmiszer-, vegy- és gyógyszeriparban, fordított ozmózisos egységek előkezelése.

Értesítés:
Mielőtt először használná a szűrőt ezzel a betéttel, javasoljuk, hogy öblítse ki az "LA" szűrőbetétet kb. 3-5 l vízzel, és hagyja, hogy ez a víz a lefolyóba folyjon.Az öblítés során az aktív szén apró részecskéi kimosódhatnak, amelyek a töltelék szállítás közbeni széttöredezése következtében keletkeztek. Ez a jelenség csak egyszer fordul elő, és a jövőben nem fog megismétlődni. A betét továbbra is megbízhatóan ellátja funkcióját.

Műszaki információk:

Átlagos élettartam:
     6-12 hónap

Karbantartás:
     nincs

Max. Üzemi hőmérséklet:
     45°C

Max. folyam:
     500L/h.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Betét 10" LA-SX szenes leszerelhető, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 6099.81 Ft árával.

Az Betét 10" LA-SX szenes leszerelhető a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szűrőbetétek 10" SENIOR területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Betét 10" LA-SX szenes leszerelhető beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Betét 10" LA-SX szenes leszerelhető

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szűrőbetétek 10" SENIOR kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Betét 10" LA-SX szenes leszerelhető je 6099.81 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Betét 10" LA-SX szenes leszerelhető si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 17013.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szűrőbetétek 10" SENIOR Atlas Filtri - Hasonló termékek: Baktérium betét 10" CA SE SX-0.3 mcr, Szén betét 10" 10mcr CB-EC CTO, Anion betét 10" QA 10 AF-SX nitrátokkal, 10" HA betét polifoszfát kristályokkal – nem ivóvízhez való!