Betét FE 10" SX vascsökkentő

6 198 Ft

Cikkszám: 38234 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Životnosť cca 800L (výrazne závisí od zloženia vody)
Max. teplota 45°C
Max. prietok (l/h) 180
Gyártó Atlas Filtri, Betétek 10" SENIOR szűrőbe, Atlas Filtri
Životnosť cca 800L (výrazne závisí od zloženia vody)

Leírás Betét FE 10" SX vascsökkentő

Az FE 10" SX szűrőpatront úgy tervezték, hogy csökkentse a vastartalmat egy oxidációs gyantával megtöltött, leszerelhető tartály segítségével. A víz áramlásán keresztül felgyorsítja a vas oxidációját.
A legnagyobb hatásfok a vízfogyasztás végső pontján van lassú áramlásnál. Lehetséges gyanta regenerálás erős visszamosással a regeneráló edényben. A gyanta ellenáll a klórnak.
Élettartam: kb.800L (jelentősen függ a víz összetételétől)Max. hőmérséklet: 45°CMax. áramlási sebesség: 180 l/hTartsa távol gyermekektől.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Betét FE 10" SX vascsökkentő, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 6197.6 Ft árával.

Az Betét FE 10" SX vascsökkentő a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Betétek 10" SENIOR szűrőbe területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Betét FE 10" SX vascsökkentő beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Betét FE 10" SX vascsökkentő

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Betétek 10" SENIOR szűrőbe kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Betét FE 10" SX vascsökkentő je 6197.6 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Betét FE 10" SX vascsökkentő si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38234.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szűrőbetétek 10" SENIOR Atlas Filtri - Hasonló termékek: Mechanikai betét 10" CPP sima 50mcr, Szén betét 10" 10mcr CB-EC CTO, Mechanikai betét 10" CPP sima5mcr, Mechanickai betét 10" CPP sima 10mcr