Betét FE 10" SX vascsökkentő

6 027 Ft

Cikkszám: 38234 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Životnosť cca 800L (výrazne závisí od zloženia vody)
Max. teplota 45°C
Max. prietok (l/h) 180
Gyártó Atlas Filtri
Životnosť cca 800L (výrazne závisí od zloženia vody)

Leírás Betét FE 10" SX vascsökkentő

Az FE 10" SX szűrőpatront úgy tervezték, hogy csökkentse a vastartalmat egy oxidációs gyantával megtöltött, leszerelhető tartály segítségével. A víz áramlásán keresztül felgyorsítja a vas oxidációját.
A legnagyobb hatásfok a vízfogyasztás végső pontján van lassú áramlásnál. Lehetséges gyanta regenerálás erős visszamosással a regeneráló edényben. A gyanta ellenáll a klórnak.
Élettartam: kb.800L (jelentősen függ a víz összetételétől)Max. hőmérséklet: 45°CMax. áramlási sebesség: 180 l/hTartsa távol gyermekektől.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Betét FE 10" SX vascsökkentő, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 6027.42 Ft árával.

Az Betét FE 10" SX vascsökkentő a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szűrőbetétek 10" SENIOR területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Betét FE 10" SX vascsökkentő beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Betét FE 10" SX vascsökkentő

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szűrőbetétek 10" SENIOR kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Betét FE 10" SX vascsökkentő je 6027.42 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Betét FE 10" SX vascsökkentő si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38234.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szűrőbetétek 10" SENIOR Atlas Filtri - Hasonló termékek: Mechanikus betét 10" RL SX 50mcr mosható, Betét 10" LA-SX szenes leszerelhető, Mechanikai betét 10" FA 10mcr tekecselt, Catex betét 10" QA CF-SX vízkő