Mechanikai betét 10 "FA 50mcr tekercselt

1 990 Ft

Cikkszám: 17010 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Filtrácia 50mcr
Max. teplota 45°C
Max. prietok (l/h) 2000
Rozmery (mm) 250 x 61 x 28
Životnosť 3-6 mesiacov v závislosti od obsahu nečistôt vo vode

Leírás Mechanikai betét 10 "FA 50mcr tekercselt

Az 50 mcr-nél nagyobb mechanikai szennyeződések felfogására szolgáló egyszeri betét a vízellátó rendszer és az összes csatlakoztatott készülék alapvető védelmeként szolgál.
Nagyobb szennyezés vagy nagyobb tisztítási minőségi igény esetén javasoljuk egy ATLAS DUO szűrő beépítését egy második mechanikus betéttel (50, 25, 5 vagy 1 mcr).
Építkezés:- a fő vízellátás csövébe- a szivattyúhoz- mindenhol, ahol 50 mcr-nél kisebb részecskék szűrésére van szükség.
Szűrőbetét tekercselt polipropilén szálból, rendkívül hatékonyan szűri a finom részecskéket, rozsdát, homokot, szemcséket.
Alkalmas ivóvízhez.
Élettartam: 3-6 hónap a víz szennyeződésétől függően karbantartás nélkül.
Maximális áramlás (l/h): 2000
Méretek (mm): 250x61x28
Max. hőmérséklet 45 °C.
Gyártó: ATLAS Filtri, Olaszország

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Mechanikai betét 10 "FA 50mcr tekercselt, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 1990.09 Ft árával.

Az Mechanikai betét 10 "FA 50mcr tekercselt a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szűrőbetétek 10" SENIOR területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Mechanikai betét 10 "FA 50mcr tekercselt beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Mechanikai betét 10 "FA 50mcr tekercselt

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szűrőbetétek 10" SENIOR kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Mechanikai betét 10 "FA 50mcr tekercselt je 1990.09 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Mechanikai betét 10 "FA 50mcr tekercselt si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 17010.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szűrőbetétek 10" SENIOR Atlas Filtri - Hasonló termékek: Szén betét 10" 10mcr CB-EC CTO, Catex betét 10" QA CF-SX vízkő, Sanic 10" Antibakteriális betét sima 25mcr, Betét HA 10SX TS polifoszfát golyókkal