10" kombinált 5mcr karbon betét

5 203 Ft

Cikkszám: 114256 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Filtrácia 5mcr
Max. teplota 45°C
Max. prietok (l/h) 500
Rozmery (mm) 252 x 72 x 28
Gyártó Atlas Filtri, Szűrőbetétek 10" SENIOR, Atlas Filtri

Leírás 10" kombinált 5mcr karbon betét

Az 5 mcr-es kombinált betét laza szénből készül, és egy 5 mcr-es polipropilén szűrőbetéttel van kombinálva.
A betét célja a klór, a szag, a rossz íz csökkentése, valamint a finom szennyeződések és üledékek kiszűrése.A bélés élettartama a vízszennyezéstől függően 3-6 hónap.
Technikai információk:Szűrés: 5 mcrMax. hőmérséklet: 45°CMax. áramlási sebesség (l/h): 500Méretek (mm): 252 x 72 x 28

Értékelés

Bemutatjuk önnek az 10" kombinált 5mcr karbon betét, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 5203.19 Ft árával.

Az 10" kombinált 5mcr karbon betét a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szűrőbetétek 10" SENIOR területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az 10" kombinált 5mcr karbon betét beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

10" kombinált 5mcr karbon betét

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szűrőbetétek 10" SENIOR kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za 10" kombinált 5mcr karbon betét je 5203.19 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S 10" kombinált 5mcr karbon betét si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 114256.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szűrőbetétek 10" SENIOR Atlas Filtri - Hasonló termékek: Sanic 10" Antibakteriális betét sima 25mcr, 10" HA betét polifoszfát kristályokkal – nem ivóvízhez való!, Mechanikai betét 10 "FA 50mcr tekercselt, Mechanikus betét 10" RL SX 50mcr mosható