Mechanickai betét 10" FA 25mcr tekercselt

1 990 Ft

Cikkszám: 17009 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Filtrácia 25mcr
Max. teplota 45°C
Max. prietok (l/h) 2000
Rozmery (mm) 250 x 61 x 28
Životnosť 3-6 mesiacov v závislosti od obsahu nečistôt vo vode

Leírás Mechanickai betét 10" FA 25mcr tekercselt

Feltekercselt polipropilén szálból készült szűrőbetét, rendkívül hatékonyan szűri a rozsda, homok és törmelék finom részecskéit.
A 25 mcr-nél nagyobb mechanikai szennyeződések felfogására szolgáló egyszeri betét a vízellátó rendszer és az összes csatlakoztatott készülék alapvető védelmeként szolgál.
Nagyobb szennyezés vagy nagyobb tisztítási minőségi igény esetén javasoljuk egy ATLAS DUPLEX szűrő beszerelését egy második mechanikus betéttel (50, 25, 5, 1 mcr).
Alkalmas ivóvízhez.

Élettartam: 3-6 hónap, a víz szennyeződésétől függően karbantartás nélkül.

Építkezés:

a fő vízellátás csövébe
a szivattyúhoz
ahol a 25 mcr-nél kisebb részecskék szűrésére van szükség

Műszaki információk:

Maximális áramlás (l/h): 2000
Méretek (mm):  250x61x28
Max. hőmérséklet:  45°C.
Gyártó:  ATLAS Filtri, Olaszország

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Mechanickai betét 10" FA 25mcr tekercselt, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 1990.09 Ft árával.

Az Mechanickai betét 10" FA 25mcr tekercselt a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Betétek 10" SENIOR szűrőbe területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Mechanickai betét 10" FA 25mcr tekercselt beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Mechanickai betét 10" FA 25mcr tekercselt

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Betétek 10" SENIOR szűrőbe kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Mechanickai betét 10" FA 25mcr tekercselt je 1990.09 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Mechanickai betét 10" FA 25mcr tekercselt si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 17009.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szűrőbetétek 10" SENIOR Atlas Filtri - Hasonló termékek: Betét HA 10SX TS polifoszfát golyókkal, Betét FE 10" SX vascsökkentő, Mechanikai betét 10" CPP sima5mcr, Mechanikai betét 10" CPP sima 50mcr