Mechanikai betét 10" FA 10mcr tekecselt

1 990 Ft

Cikkszám: 17008 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Filtrácia 10mcr
Max. teplota 45°C
Max. prietok (l/h) 2000
Rozmery (mm) 250 x 61 x 28
Životnosť 3-6 mesiacov v závislosti od obsahu nečistôt vo vode

Leírás Mechanikai betét 10" FA 10mcr tekecselt

A 10 mcr-nél nagyobb mechanikai szennyeződések felfogására szolgáló eldobható betét a vízrendszer és az összes csatlakoztatott készülék alapvető védelmeként szolgál.
Ez a tekercselt polipropilén szálból készült szűrőbetét finom részecskék, rozsda, homok és szemcsék rendkívül hatékony szűrésére szolgál. Nagyobb szennyezés vagy nagyobb tisztítási minőségi igény esetén javasoljuk egy ATLAS DUO szűrő beépítését egy második mechanikus betéttel (50, 25, 5 vagy 1 mcr).
Alkalmas ivóvízhez.
Élettartam: 3-6 hónap a víz szennyeződésétől függően karbantartás nélkül.
Építkezés:

a fő vízellátás csövébe
a szivattyúhoz
ahol a 10 mcr-nél kisebb részecskék szűrése szükséges

Műszaki információk:

Maximális áramlás (l/h): 2000
Méretek (mm): 250 x 61 x 28
Max. hőmérséklet:   45°C.
Gyártó: ATLAS Filtri, Olaszország

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Mechanikai betét 10" FA 10mcr tekecselt, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 1990.09 Ft árával.

Az Mechanikai betét 10" FA 10mcr tekecselt a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Betétek 10" SENIOR szűrőbe területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Mechanikai betét 10" FA 10mcr tekecselt beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Mechanikai betét 10" FA 10mcr tekecselt

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Betétek 10" SENIOR szűrőbe kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Mechanikai betét 10" FA 10mcr tekecselt je 1990.09 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Mechanikai betét 10" FA 10mcr tekecselt si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 17008.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szűrőbetétek 10" SENIOR Atlas Filtri - Hasonló termékek: Mechanikus betét 10" RL SX 50mcr mosható, Anion betét 10" QA 10 AF-SX nitrátokkal, Mechanickai betét 10" FA 25mcr tekercselt, Mechanikai betét 10" CPP sima 25mcr